Δολοφονία Diana: Σοκαρισμένος ο Harry! Αυτός είναι που την σκότωσε;

Σάλος στο παλάτι!

Δολοφονία Diana: Σοκαρισμένος ο Harry! Αυτός είναι που την σκότωσε;

Σοκαρισμένος ο Harry με τις εξελίξεις που εμφανίστηκαν για την δολοφονία της Diana! Αυτός είναι που την σκότωσε; Θρίλερ...

Το γύρο των μεγαλύτερων ξένων δικτύων ενημέρωσης, είχε κάνει η είδηση πως η SAS (Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία), είχε κάποια ανάμειξη, στο θάνατο της πριγκίπισσας Diana, και του αγαπημένου της, Dodi Al Fayed.

Πριν από μερικούς μήνες, δημοσιεύματα ήθελαν την βρετανική αστυνομία, να εξετάζει το ενδεχόμενο ότι μέλος του στρατού της χώρας, ήταν αυτό που σκότωσε το ζευγάρι. Μερικούς μήνες μετά, η Μητροπολιτική Αστυνομία παίρνει επίσημη θέση για το θέμα, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει κανέναν αξιόπιστο στοιχείο που να υποδεικνύει ότι η SAS είχε κάποια ανάμειξη στην υπόθεση», τονίζοντας επίσης, πως οι αποδείξεις δεν είναι αρκετές ώστε να δικαιολογούν την έναρξη ποινικής έρευνας.

Αποκάλυψη για την Diana! Αυτός είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Harry!

Αυτός είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Harry! Αποκάλυψη σοκ για την Diana!

Έλυσε τη σιωπή του ο πρώην μπάτλερ της και απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια και θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι, να είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην αξιωματικό του βρετανικού ιππικού James Hewitt.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Χάρι: Θα μπορούσαν να χάσουν την ζωή τους! Τα περιστατικά που σόκαραν το παλάτι!

Ο 59χρονος σήμερα Paul Burrell ήταν στο πλευρό της πριγκίπισσας από το 1987 μέχρι το θάνατό της στο Παρίσι το 1997.

Ο Burrell βρίσκεται στη Νότιο Αφρική και συμμετέχει στο ριάλιτι «I'm A Celebrity», της Αυστραλίας. Όταν η συμπαίκτριά του Jackie Gillies τον ρώτησε: «Πιστεύεις πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου;» ο Μπάρελ απάντησε: «Ναι, απόλυτα».

Μάλιστα τόνισε ότι ο πρίγκιπας Χάρι «είχε γεννηθεί προτού η πριγκίπισσα γνωρίσει τον Hewitt. Αυτή είναι η αλήθεια».

Η ερώτηση της Jackie βασίστηκε στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια και θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι, να είναι καρπός του έρωτά της με τον James Hewitt.

Τη φήμη αυτή έχει απορρίψει η βασιλική οικογένεια εδώ και χρόνια.

Πηγή: Mirror

Σάλος με την διαθήκη της Diana! Άφησε τα σκουλαρίκια στον Wiliiam και τα έδωσε στην Kate!

Σάλος έχει προκληθεί με την διαθήκη της Diana! Άφησε τα σκουλαρίκια στον Wiliiam και τα έδωσε στην Kate! Δείτε το κόσμημα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Kate Middleton και η Meghan Markle φορούν τιμητικά τα κοσμήματα της Lady Diana: τελευταίο παράδειγμα η Δούκισσα του Cambridge η οποία τίμησε την εκλιπούσα πεθερά της στη βάπτιση του Archie-Harrison φορώντας τα σκουλαρίκια της.

Επίσης το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Meghan Markle αποτελείται από ένα μεγάλο διαμάντι το οποίο διάλεξε ο Harry στο πρώτο τους κοινό ταξίδι στη Βotswana μαζί με μερικά ακόμη διαμάντια τα οποία συνέθεσε με το προσωπικό του γούστο από τη συλλογή της μητέρας του.

Και οι περιπτώσεις που οι δυο “νύφες” της Lady Di έχουν φορέσει κάποια δικά της κοσμήματα δε σταματούν εδώ. Πως βρέθηκαν όμως στα χέρια τους; Σύμφωνα με τη διαθήκη της, η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα άφησε όλα της τα κοσμήματα στους γιους της γράφοντας συγκεκριμένα:

Κάν' το όπως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

“Θα ήθελα να κληροδοτήσω όλα μου τα κοσμήματα στους γιους μου ώστε οι σύζυγοί τους εάν και εφόσον θελήσουν να μπορούν να τα πάρουν ή να τα χρησιμοποιήσουν. Όσο για την ακριβή κατανομή τους, την αφήνω στη διακριτική τους ευχέρεια”.

Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο αγόρια ακολούθησαν την επιθυμία της μητέρας τους και οι σύζυγοί τους φορούν σε ιδιαίτερες περιπτώσεις τα κοσμήματά της.

Βέβαια, έχουμε δει και κάποια από τα κοσμήματα της Diana να τα φορά η Camilla, σύζυγος πλέον του Καρόλου, όπως μια καρφίτσα η οποία προέκυψε από ένα μεταποιημένο περιδέραιο της Lady Di.

Σάλος με την διαθήκη της Diana! Άφησε τα σκουλαρίκια στον Wiliiam και τα έδωσε στην Kate!

Τέλος, σε πρόσφατη εμφάνισή της η Meghan εμφανίστηκε φορώντας στο λαιμό της ένα κολιέ στο οποίο κρεμόταν το γράμμα Α ( προς τιμήν του γιου της Archie) και όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για μια νέα τάση στο κόσμημα. Λάθος. Η Diana Spencer φόρεσε το αρχικό γράμμα του ονόματός της, το D, πριν ακόμη παντρευτεί τον Κάρολο.