Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κίνηση λίγο μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που συγκίνησε!

Το περιστατικό που έφερε δάκρυα!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κίνηση λίγο μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που συγκίνησε!

Η κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός λίγο μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που συγκίνησε πολλούς και έφερε δάκρυα!

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε γίνει πολύ φίλος με τον αδικοχαμένο Παντελή και μάλιστα το μοιραίο εκείνο βράδυ που έφυγε από την ζωή ήταν μαζί!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό το τραγικό φινάλε που βρήκε τον φίλο του τόσο νωρίς.

Λίγο καιρό αργότερα ο τραγουδιστής ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και εκείνος στην πρεμιέρα του θέλησε να τιμήσει τον Παντελή Παντελίδη με μια κίνηση που συγκίνησε!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε πως έχει εντάξει και τραγούδια του Παντελή Παντελίδη στο πρόγραμμά του γιατί θέλει να τον τιμάει για μια ζωή.

Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε πει χαρακτηριστικά:

«Αυτό θα κάνω πάντα. Εγώ με τον Παντελή δεν ήμασταν χρόνια φίλοι αλλά ένα χρόνο που κάναμε παρέα ήταν ένας άνθρωπος που θέλω να τον θυμάμαι με χαμόγελο. Θα τιμάω τα τραγούδια του και θα τον θυμάμαι έτσι με αυτή τη λάμψη που έβγαινε, έτσι όπως τον αγαπήσαμε όλοι».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συγκινητική κίνηση πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη που δεν έμαθε κανείς!

Η συγκινητική κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη και που δεν έμαθε ποτέ κανείς!

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν πολύ καλός φίλος με τον αδικοχαμένο Παντελή και μάλιστα όπως ο ίδιος είχε δηλώσει το μοιραίο βράδυ ήταν για κάποιες ώρες μαζί.

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα μεταξύ πολλών καλλιτεχνών που βρέθηκαν εκεί ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Ο ίδιος βρέθηκε κοντά στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή για να τους στηρίξει στον πόνο τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τίμησε την μνήμη του φίλου του δίνοντας το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο από πολύ νωρίς το πρωί.

Ο ίδιος ήθελε να βρεθεί στο σημείο όπου έχει ταφεί ο κολλητός του φίλος, χωρίς να είναι παρόντες οι θαυμαστές του Παντελή, ήθελε μια κάπως πιο προσωπική στιγμή με τον φίλο του!

Συγκινημένος είχε σκύψει πάνω από τον τάφο του τραγουδιστή για να του χαρίσει τα πιο όμορφα λουλούδια για την «τελευταία του κατοικία» και να ανάψει ένα κερί στην μνήμη του! Έμεινε σιωπηλός για κάποια λεπτά πάνω από τον τάφο του τραγουδιστή σαν να του έλεγε κάτι σαν να συνομιλούσε μαζί του και αποχώρησε διακριτικά!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη του.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το άγνωστο περιστατικό στην κηδεία του Παντελίδη που έφερε δάκρυα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μίλησε ποτέ για αυτό το άγνωστο περιστατικό που συνέβη στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη και που έφερε δάκρυα!

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν πολύ φίλος με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη και μάλιστα το βράδυ του μοιραίου δυστυχήματος ήταν μαζί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ένας από τους πολλούς καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη, στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης για να πει το τελευταίο αντίο, στον φίλο του.

Ντυμένος στα μαύρα και με θλιμμένο πρόσωπο, έφυγε από την πίσω πόρτα του νεκροταφείου, αμέσως μετά την ταφή.

Εκείνη τη στιγμή, ένα κορίτσι λιποθύμησε λόγω της συγκίνησης και του υπερβολικού κόσμου.

Τότε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σταμάτησε και βοήθησε, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να καλέσουν ένα ασθενοφόρο.

Το μεγαλείο της ψυχής του και η συναισθηματική φόρτιση που υπήρχε εκείνη την ημέρα έφερε δάκρυα σε όσους βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το άγνωστο περιστατικό στην κηδεία του Πανελίδη που έφερε δάκρυα!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το άγνωστο περιστατικό στην κηδεία του Πανελίδη που έφερε δάκρυα!