Έλενα Παπαρίζου: Η άγνωστη «μάχη» που έδωσε με... «Δεν το ξεπέρασα...»!

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο η τραγουδίστρια!

Έλενα Παπαρίζου: Η άγνωστη «μάχη» που έδωσε με... «Δεν το ξεπέρασα...»!

Η άγνωστη «μάχη» που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου με... Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το ξεπέρασα...»!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε πει σε συνέντευξή της ότι φλέρταρε με την κατάθλιψη, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι έφτασε σε σημείο να πάει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου έκανε σειρά εξετάσεων.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού, σημειώνοντας ότι είναι ένα πρόβλημα που δεν έχει ξεπεράσει, αλλά μπορεί πλέον να ελέγχει…

Έλενα Παπαρίζου: Άλλαξε τελείως μαλλιά! Πιο κοντά από ποτέ!

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης που είχε δώσει:

Ήσουν από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησες ανοικτά για την κατάθλιψη αλλά και τις κρίσεις πανικού που βίωσες στο παρελθόν. Τι σε έκανε να το μοιραστείς με τον κόσμο;

Για να μη νιώθουν μόνοι τους. Τον Σεπτέμβριο έκανα κάποιες εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο και περιμένοντας τα αποτελέσματα έπιασα συζήτηση με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Ήταν σαββατοκύριακο. Τους λέω «παιδιά, έχουμε ησυχία, τι γίνεται;» και μου απαντούν «είχαμε αρκετά περιστατικά με κρίσεις πανικού». Έχω πολλούς φίλους γιατρούς και μου λένε ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και αρκετοί είναι σε νέες ηλικίες.

Το έχεις ξεπεράσει οριστικά;

Όχι. Αλλά μπορώ πλέον και το ελέγχω. Το έπαθα τον προηγούμενο χειμώνα. Ήταν αργά τη νύχτα, ήμουν μόνη στο σπίτι, ο Ανδρέας έλειπε στο Λονδίνο. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου, κάτσαμε μαζί και όλα καλά.

Έλενα Παπαρίζου: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής! «Κατέληξα στο νευρολογικό»!

Η Έλενα Παπαρίζου δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Κατέληξα στο νευρολογικό»!

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην σουηδική τηλεόραση και έβαλε τα κλάματα την ώρα που μιλούσε για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ συγκλονιστική ήταν η εξομολόγησή της για την «μάχη» με την κατάθλιψη!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν γύρισα στο καμαρίνι μου ήταν όλοι εκεί και μου έλεγαν “Έλενα, πρέπει να πάμε στη Σουηδία”. Δεν μου είπαν ότι ο πατέρας μου πέθανε πριν φτάσω».

Έλενα Παπαρίζου: Κοπέλα πήγε με την ομάδα της και η μαμά της έγινε έξαλλη - «Θα την σκοτώσω»!

Με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι, η Έλενα περιέγραψε τις στιγμές που έζησε όταν ο αγαπημένος της πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά και την κατάθλιψη στην οποία την «βύθισε» η απώλειά του.

Επισημαίνοντας πως μετά την νίκη της στην Eurovision, το 2005, άρχισε να την ταλαιπωρεί η αγοραφοβία, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε πως το 2008 η κατάστασή της επιδεινώθηκε:

«Συνέβησαν πολλά… θυμάμαι ότι υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα καν να βγω από το δωμάτιό μου. Απλά καθόμουν εκεί και κοιτούσα απλώς τον τοίχο. Έβλεπα τηλεόραση και δεν καταλάβαινα τι έδειχνε, ήταν σαν να μιλούσαν άλλη γλώσσα. Ήταν μια περίοδος κατά την οποία ήμουν τόσο τσαντισμένη! Καμιά φορά έκανα το σπίτι της μαμάς μου άνω κάτω, κατέληξα να σπάσω ένα παράθυρο στην αυλή».

«Μια φορά κατέληξα στο νευρολογικό γιατί έτρεμα! Πρόλαβα να ηρεμήσω πριν φτάσω στους γιατρούς, καθώς έπρεπε να περιμένω ώρα πριν μπω. Δεν πήρα χάπια! Μου τα έδωσαν, αλλά τα πέταξα στην τουαλέτα», συνέχισε η Έλενα και κατέληξε: «έπρεπε να σταθώ μπροστά στον καθρέφτη και να χαμογελάω… Με τον καιρό, αυτό το χαμόγελο μεγάλωσε μέσα μου!».