Ζωή Λάσκαρη: Ο άνδρας που την ταπείνωσε και της έφερε δάκρυα! «Ποια νομίζεις πως είσαι;»!

Της έβαλε τις φωνές και την έδιωξε!

Ζωή Λάσκαρη: Ο άνδρας που την ταπείνωσε και της έφερε δάκρυα! «Ποια νομίζεις πως είσαι;»!

Ο άνδρας που ταπείνωσε την Ζωή Λάσκαρη και της έφερε δάκρυα στο πρόσωπο! Μεταξύ άλλων της είπε χαρακτηριστικά: «Ποια νομίζεις πως είσαι;»!

Η γνωστή ηθοποιός έχει φύγει από την ζωή εδώ και δύο χρόνια, η ζωή της όμως και το έργο που άφησε πίσω της δε θα ξεχαστεί ποτέ από τις μνήμες των Ελλήνων!

Μια άγνωστη ιστορία της ζωής της βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά και εμείς την μοιραζόμαστε μαζί σας!

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον τάφο της! Τι της άφησαν και γιατί;

Η Ζωή Λάσκαρη την πρώτη φορά που πήγε να δώσει εξετάσεις -αν και ήταν ήδη σταρ του σινεμά- στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη, ως εξαιρετικό ταλέντο, έφυγε κλαίγοντας.

Ποιος ήταν ο λόγος που δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπο της χωρίς σταματημό; Η Ζωή Λάσκαρη τότε ζήτησε να εξεταστεί κατά προτεραιότητα (σ.σ. είχε γύρισμα την ίδια μέρα, και συμμετείχε σε μια σκηνή με πολλούς κομπάρσους που ήταν αδύνατο να ματαιωθεί) και ο επικεφαλής της επιτροπής έγινε έξαλλος.

Έτσι, ο επικεφαλής της είπε: «Εδώ δεν υπάρχουν σταρ και βεντετιλίκια κοπέλα μου!», της έβαλε τις φωνές. «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Εδώ είναι δραματική σχολή!».

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε κακήν κακώς και χρειάστηκε όλη η επιμονή και η πειθώ που διέθετε ο Δαλιανίδης για να επιστρέψει, να δώσει τελικά εξετάσεις και να περάσει στη σχολή, με το σπαθί της!

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είδαμε ποτέ φωτογραφίες από το γάμο με το Λυκουρέζο! Η αποκάλυψη μετά το θάνατο της!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν είδαμε ποτέ φωτογραφίες της Ζωής Λάσκαρη από το γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Η αποκάλυψη μετά το θάνατο της.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη και η είδηση σκόρπισε το θρήνο σε όλη την Ελλάδα.

Μια από τις απορίες που κυριαρχούσαν τόσο πριν πόσο και μετά το θάνατο της, ήταν γιατί δεν είδαμε ποτέ φωτογραφίες της από το γάμο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ζωή Λάσκαρη: Το σημείο που έγινε ο τάφος της, έχει νόημα που συγκινεί! Το ξέρει μόνο η οικογένεια...

Τι και αν την είδαμε στο πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κουτουμάνο, δεν την είδαμε ποτέ ντυμένη νύφη στο πλευρό του δικηγόρου.

Ζωή Λάσκαρη Αλέξανδρος Λυκουρέζος γάμος φωτογραφίες

Πράγματι ποτέ δεν είχε δημοσιευθεί καμία φωτογραφία ούτε από το μυστήριο ούτε από το τραπέζι, από το γάμο τους στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου,

Και αυτό γιατί παρόντες ήταν μόνο ο αδερφός και η μητέρα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και από την πλευρά της Ζωής Λάσκαρη, μόνο η κόρη της Μάρθα, ενώ δεν είχαν ούτε ρεπόρτερ, ούτε κάμερες.

Ζωή Λάσκαρη: Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Τι έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και πίσω της άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα…

Μια ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την κηδεία της αγαπημένης και αξέχαστης ηθοποιού και σας την παρουσιάζουμε!

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν τέσσερις τραγικές φιγούρες: ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Ζένια Μπονάτσου…

Μετά την ολοκλήρωση της ταφής στο Α΄Νεκροταφείο, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έμοιαζε χαμένος. Όπως μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής Summergram, ο Ηλίας Ψινάκης του είπε να φύγουν. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απάντησε: «Αφήστε με. Θα έρθω εγώ σιγά σιγά».

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε «Θα σου κάνει καλό να βγεις λίγο έξω». Τότε παρενέβη η μεγάλη του κόρη, Μαρίνα Λυκουρέζου – Κοριολάνο: «Μπαμπά πάμε. Τώρα πρέπει να πάμε σπίτι». Ο ίδιος όμως φαινόταν ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει όλο αυτό που συνέβαινε.

Ζωή Λάσκαρη: Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;