Sin Boy: Θα σας "κοπεί" η ανάσα με την ηλικία του... "Mama"! Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός...

Πλάκα κάνεις τώρα!

Sin Boy: Θα σας

Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός της ηλικίας του τραγουδιστή του "Mama", Sin Boy! Θα σας "κοπεί" σίγουρα η ανάσα!

Ο Θεόδωρος Αγκουστίν Γκέγκα, ευρύτερα γνωστός ως Sin Boy και νεότερα ως Lil Jesus, είναι Αλβανός τραγουδιστής trap και pop μουσικής.

Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994, άρα είναι 25 χρονών, στην Νέα Ιωνία Αττικής, ενώ κατάγεται από την Αλβανία. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι πέρασε δύσκολα κατά την παιδική του ηλικία, τώρα όμως μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό του αλλά και την οικογένειά του.

Το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi” με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα, σημειώνοντας επιτυχία.

Τα τραγούδια του έχουν απήχηση στο εφηβικό κοινό. Το 2017 έγινε γνωστός από διάφορα τραγούδια, όπως το “Μάνα”. Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και ILLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες.Το τραγούδι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες. Ωστόσο, το εν λόγω τραγούδι έχει προκαλέσει αντιδράσεις από μια μερίδα ατόμων.

Στις 21 Ιουνίου 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.

Sin Boy: "Εξαφανισμένος" ο τραγουδιστής του «Mama» μετά τους φόβους ότι θα τον σκοτώσουν!

Στις 22 Ιουλίου, ο Sin Boy κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με όνομα KaGuRas με την δισκογραφική εταιρεία Minos EMI. Τα τραγούδια που περιέχει είναι τα: Mama?, Sientelo, #31#(Kaguras), Americana, Comsi Comsa, Camila, Angelina, Ciao Bella.

Το Σεπτέμβριο του 2019 ανακοίνωση με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν.

Πληροφορίες από Βικιπαίδεια!

Sin Boy: «Έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια πριν γίνει γνωστός με το «Mama»!

«Έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι», είχε αποκαλύψει ο Sin Boy για τα δύσκολα παιδικά χρόνια πριν γίνει γνωστό με τον τραγούδι «Mama».

Ο 25χρονος τραγουδιστής ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε γίνει viral με το συγκεκριμένο κομμάτια είχε μιλήσει στο «The 2night show».

Λίγο πριν γίνει ο μεγάλος ντόρος μέσω Instagram με τις αναρτήσεις του για του Illuminati και πολλά άλλα πρόσωπα, είχε μιλήσει στην εκπομπή για τα όσα έχει ζήσει.

«Έχω περάσει εποχές να τρώω μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι», είπε ενώ για τον ρατσισμό που έχει ζήσει καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως κάθε μέρα παλεύει κατά του ρατσισμού και για το λόγο αυτό λέει συνέχεια πως είναι Αλβανός.

Sin Boy: Ραγίζει καρδιές η δημόσια έκκληση του «Mama»! Τι συνέβη;

Ραγίζει καρδιές η δημόσια έκκληση του Sin Boy, του τραγουδιστή του... «Mama»! Τι συνέβη και ο σκληρός Sin Boy έδειξε ένα άλλο πρόσωπο στα social media;

O νεαρός τραγουδιστής κάλεσε όσους διαδικτυακούς του φίλους μπορούν να δώσουν αίμα σε όποιο νοσοκομείο μπορούν, για τον Βασίλη Ντίτουρα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Sin Boy αλλά και τον λόγο που μητέρα έγινε πρόσφατα έξαλλη μαζί του!

Sin Boy: η δημόσια έκκληση του

Θα πάθετε πλάκα: Αγνώριστος ο Sin Boy πριν γίνει διάσημος!

Μόλις δείτε πώς ήταν ο Sin Boy πριν γίνει διάσημος θα πάθετε μεγάλη πλάκα! Ο τραγουδιστής έχει αλλάξει τρομερά στην εμφάνιση!

Ο ράπερ του "ΜΑΜΑ" ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος!

To τραγούδι "ΜΑΜΑ" και ο ράπερ Sin Boy έχουν κάνει πάταγο, ωστόσο πώς ήταν ο τραγουδιστής πριν γίνει διάσημος;

Το κομμάτι με το βίντεο κλιπ έχει μαζέψει περίπου 38 εκατομμύρια (!) viwes στο Youtube, ωστόσο όποιος δει τον Sin Boy σε φωτογραφία πριν από μερικά χρόνια θα πάθει πλάκα!

Μάρκος Σεφερλής: Έκανε την πιο επική εμφάνιση! Αλά Sin boy επί σκηνής!

Φυσικά είναι αγνώριστος!

Δείτε τον

undefinedundefined