Μεταμορφώθηκε η Δανάη Παππά του «Τατούαζ» στο πρόσωπο! Δείτε φωτογραφία από το παρελθόν που είναι μια...άλλη!

Δανάη, εσύ;

Μεταμορφώθηκε η Δανάη Παππά του «Τατούαζ» στο πρόσωπο! Δείτε φωτογραφία από το παρελθόν που είναι μια...άλλη!

Η Δανάη Παππά της σειράς «Τατούαζ» μεταμορφώθηκε στο πρόσωπο! Δείτε φωτογραφία από το παρελθόν που είναι μια...άλλη!

Μπήκε στην ζωή μας μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά του Alpha.

Η 23χρονη κοπέλα, μοιάζει πραγματικά αγνώριστη ανά τα χρόνια και σε ένα προφίλ ενός fan club της η αποκάλυψη... έγινε!

«Τατουάζ»: Στη φόρα η καταγωγή της Δανάης Παππά! Γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά οι γονείς της είναι από...

Έτσι λοιπόν, ένα από τα αυτά τα προφίλ, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ηθοποιό και το πως ήταν το 2015 και φέτος, δηλαδή το 2018.

Όπως παρατηρείτε, η ηθοποιός έχει χάσει κιλά, έχει αλλάξει το σχήμα των φρυδιών της και μοιάζει αγνώριστη!

Δείτε την ανάρτηση:

Μεταμορφώθηκε η Δανάη Παππά του «Τατούαζ» στο πρόσωπο! Δείτε φωτογραφία από το παρελθόν που είναι μια...άλλη!

Αποκάλυψη «βόμβα»! Η Δανάη Παππά είχε χωρίσει εξαιτίας του Στέφανου από το «Τατουάζ»! Η αλήθεια για πρώτη φορά...

Η Δανάη Παππά είχε χωρίσει εξαιτίας του Στέφανου από το «Τατουάζ»! Η αλήθεια για πρώτη φορά... Αποκάλυψη "βόμβα"!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους το 207, βρέθηκε η Δανάη Παπά ως πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Τατουάζ". Η ίδια μίλησε για την μεγάλη αλλαγή στη καθημερινότητά της, πώς ξεκίνησαν όλα αλλά και τον έρωτα στη ζωή της.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι...

Ήταν πολύ τυχαίο, δεν περίμενα ποτέ να κάνω μια τηλεοπτική σειρά. Έχω ένα προφίλ στο Instagram και ανέβαζα φωτογραφίες από τον χορό, γιατί αυτό είναι το επάγγελμά μου.

Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική. Προέκυψε όμως και είμαι πολύ χαρούμενη. Άλλαξε η ζωή μου με το "Τατουάζ". Μια μέρα μου έστειλε μήνυμα ο Ανδρέας Γεωργίου και δεν ήξερα αν ήταν αληθινό το προφίλ, είχα πανικοβληθεί.

Ήταν ρίσκο να πάρουν μια κοπέλα που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική αλλά από ότι φαίνεται πάει καλά.

Κόλαση: Πασίγνωστη ηθοποιός του «Τατουάζ» πέταξε τα ρούχα από πάνω της και βγήκε... γυμνή! Ποια είναι;

Η αγαπημένη μας χορεύτρια-ηθοποιός μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και την αρχή της ιστορίας της ως πρωταγωνίστρια.

Έμαθα ότι ο Γεωργίου ήταν πολύ καλός και έμπιστος και πήγα. Νόμιζα ότι απλά θα ήταν για ένα μικρό ρόλο όχι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ήρθα στην Κύπρο 14 Φεβρουαρίου, που ήταν ο Ανδρέας και μου είπε ο Κούλης μετά το δοκιμαστικό ότι θέλουμε να σε κλείσουμε. Μου δώσαν να διαβάσω το σενάριο και ήθελα να δω αν το μεγάλο ρίσκο που θα πάρουν, θα μπορούσα να τους δικαιώσω. Είπα το μεγάλο ναι και ξεκίνησαν αμέσως τα γυρίσματα. Και τα πράγματα πηγαίναν καλά.

Είμαι 21 και ζω το όνειρό μου. Η υποκριτική είναι αυτό που μου έλειπε.

Η Δανάη Παπά μίλησε και για την αλλαγή στη ζωή της στο κομμάτι της αναγνωρισιμότητας αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Στην αρχή δεν κατάλαβα πολύ την αναγνωρισιμότητα επειδή δεν έβγαινα. Μόνο από το Instagram που αποκτούσα followers. Δεν έβγαινα έξω απλά με έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πολύ παράξενο...

Είχα τρεις μέρες κενό και βγήκα για ποτό και ερχόντουσαν και μου μίλαγαν και ήταν τόσο όμορφο. Φυσικά υπάρχουν και τα κακά σχόλια, αλλά είμαι προετοιμασμένη. Επειδή δεν έχω τελειώσει σχολή, δεν με έχουν ξαναδεί σε σειρά,δεν τους άρεσε αυτό που κάνω και είναι δεκτόν. Στην αρχή διάβαζα όλα τα σχόλια , αν και δεν πρέπει και έπαθα σοκ. Με έπιασαν οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και μου είπαν να μη σε ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας, που μπορεί να ζηλεύει ή να μην τους αρέσει.

Όσο αν είναι σε σχεση αλλά και για τις φήμες που την φέρουν ζετγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ, απαντά

Είμασταν προετοιμασμένοι ότι θα μας βγάλουν ζευγάρι. Μας είπε ο Ανδρέας, ότι το στοίχημά μας είναι να το πιστέψουν γιατί θέλουμε να είστε ταιριαστό ζευγάρι.

Ήμουν σε σχέση όταν ξεκίνησε το Τατουάζ, τώρα δεν είμαι. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να το δεχθεί. Οι ερωτικές σκηνές και ότι πιστεύει ο κόσμος ότι τα έχω με τον Στέφανο έπαιξε έναν ρόλο αλλά κυρίως ήταν η απόσταση και οι ώρες εργασίας. Αν μια σχέση δεν τραβάει, δεν χρειάζεται να το τρελαινόμαστε. Ήταν πρακτικό, δεν μπορώ να είμαι με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο που τα ανέχεται όλα αυτά.

Δείτε όλα όσα εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.