Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή η γυναίκα βρισκόταν στο πλευρό του στην κηδεία της μητέρας του! Δεν καταγράφηκε πουθενά το πρόσωπο της!

Δεν το παρατήρησε κανείς...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή η γυναίκα βρισκόταν στο πλευρό του στην κηδεία της μητέρας του! Δεν καταγράφηκε πουθενά το πρόσωπο της!

Αυτή η γυναίκα βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στην κηδεία της μητέρας του. Δεν καταγράφηκε πουθενά το πρόσωπο της από τους φωτογράφους.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο παρουσιαστής έχασε την μητέρα του, σχεδόν ένα χρόνο μετά και την απώλεια του πατέρα του.

Στο πλευρό του αυτή την δύσκολη στιγμή βρέθηκαν αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα τους και η Ιλένια Ουίλιαμς, παρόλο που επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, καθ' όλη την διάρκεια της κηδείας, οι φωτογράφοι δεν την τράβηξαν καμία φωτογραφία. Μπορεί το ζευγάρι να πήρε την απόφαση να χωρίσει, όμως πάντα βρίσκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου στα δύσκολα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος κηδεία μητέρας

Δημήτρης Ουγγαρέζος πέθανε η μητέρα του

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Στα μαύρα μετά την κηδεία της μητέρας του! Έτσι είναι μετά το θάνατο της!

Στα μαύρη εμφανίστηκε στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά την κηδεία της μητέρας του. Έτσι είναι η εμφάνιση του μετά το θάνατο της.

Ο παρουσιαστής πριν από λίγες ημέρες έχασε το πιο αγαπημένο εν ζωή πρόσωπο της οικογένειας του, καθώς η μητέρα του ήταν η μεγαλύτερη του αδυναμία.

Μάλιστα, πριν περίπου ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του, κάτι που έκανε πιο δύσκολο των αποχαιρετισμό της.

Σήμερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού με μαύρα ρούχα και χαλαρή διάθεση, καθώς η μητέρα του δεν θα ήθελε να τον βλέπει στεναχωρημένο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη μετά την κηδεία της μητέρας του - «Με ακολουθούσε όσο έβγαινα»!

Μια αποκάλυψη μετά την κηδεία της μητέρας του έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Με ακολουθούσε όσο έβγαινα», εξομολογήθηκε.

Πριν περίπου μια εβδομάδα έφυγε από τη ζωή η μητέρα του παρουσιαστή και σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο.

Σήμερα, στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την συνέντευξη της, Τζένης Ρουσσέα, αποκάλυψε:

«Εγώ ανακάλυψα ότι η μητέρα μου με ακολουθούσε όσο έβγαινα. Το βράδυ ήταν από πίσω μου με τα πόδια, μέχρι τα 15 μου! Γύριζα σπίτι και την έβλεπα κατάκοπη και αναρωτιόμουν, γιατί κουράστηκε αυτή αφού εγώ βγήκα… Και ο μπαμπάς μου με περίμενε ξύπνιος μέχρι να γυρίσω…», είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκαλύπτει λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του! «Δε νιώθω ακόμα...»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι «Δε νιώθω ακόμα...»!

Ο γνωστός παρουσιαστής πριν περίπου δυο εβδομάδες έφυγε από τη ζωή η μητέρα του παρουσιαστή και σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στα γενέθλια του Γιώργου Τσαλίκη και εκεί μίλησε στους δημοσιογράφους, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά:

«Για διασκέδαση τρελή η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το νιώθω, αλλά όταν είμαι δίπλα σε ανθρώπους που είναι η ζωή τους αυτό που κάνουν, τότε κι εγώ είμαι δίπλα τους σε αυτό. Δεν θα με δείτε σύντομα να διασκεδάζω τρελά, αλλά να είμαι δίπλα σε φίλους, θα είμαι.

Είναι αυτό που έχω συνηθίσει να κάνω, αυτό μέσα από το οποίο κι εγώ αυτοπροσδιορίζομαι, η δουλειά μου τόσα χρόνια τώρα, την αγαπώ πολύ. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα ξαναβρώ τη βάση μου».