Γιώργος Λιάγκας: Του είχαν "χρεώσει" σχέση με συνεργάτιδα του! Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Είναι νέα και κούκλα!

Γιώργος Λιάγκας: Του είχαν

Είχαν "χρεώσει" στον Γιώργο Λιάγκα σχέση με συνεργάτιδα του. Αυτό είναι το πρόσωπο της. Την βλέπουμε καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το καλοκαίρι να είναι ερωτευμένος στο πλευρό μιας γοητευτικής κοπέλας, με την οποία κιόλας συνεργάζονται.

Μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του για το συγκεκριμένο θέμα που είχε δημιουργηθεί.

Πολλοί τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου και είχαν γίνει εξώφυλλο σε αρκετά περιοδικά όπου έγραφαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η σχέση τους είναι ξεκάθαρα επαγγελματική και φιλική.

Γιώργος Λιάγκας σύντροφος σχέση

Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή «βόμβα» για τον Μάρκο Σεφερλή! «Το Mega αναγκάστηκε και του έδωσε πρωινό»!

Μια ανατροπή «βόμβα» φέρνει ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μάρκο Σεφερλή, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Το Mega αναγκάστηκε και του έδωσε πρωινό»!

Ο γνωστός παρουσιαστής στην σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για τον ηθοποιό, Μάρκο Σεφερλή ανατρέποντας όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα!

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής στο Secret και συγκεκριμένα τη φράση του «χαλάω κάποια φαιά ουσία και κάποιοι ζουν από αυτό κρίνοντας όλο αυτό που κάνω εγώ», είχε πολύ ζουμί για να σχολιάσουν στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος είπε:

«Ο Μάρκος Σεφερλής έπαθε Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι ολοφάνερο. Είναι παντού εχθροί που τον κυνηγούν να του κάνουν ζημιά, να τον κρίνουν… Σιγά, τι πέρασε; Τα μαρτύρια του Ταντάλου»;

Ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και ανέφερε τα εξής:

«Ο άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχία, και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία ο Μάρκος Σεφερλής, μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο. Επί σειρά ετών τον πολεμάει ένα σύστημα, ένα σύστημα ποιοτικών ηθοποιών δεν αποδέχεται τον Μάρκο και αυτή είναι η αλήθεια, γιατί το έχω ζήσει, κάποια κανάλια του έκλειναν τις πόρτες και δεν τις άνοιγαν και μπήκε από κερκόπορτα σε κανάλι και μετά τα κανάλια τον αποδέχτηκαν. Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το Just the Two of Us στο Mega. Τον είχαμε καλεσμένο εμείς και του έκανα εγώ την πρόταση στον αέρα και μέχρι τότε ξέρω πολύ καλά, τα στελέχη του Mega μου έλεγαν «Θα βάλουμε στο Mega τον Μάρκο Σεφερλή»; Και μετά το Mega αναγκάστηκε και έδωσε πρωινό στον Μάρκο Σεφερλή που έκανε κι επιτυχία ο άνθρωπος».

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε ντοκουμέντο από τα "καυτά" φιλιά! Έμεινε "παγάκι" ο παρουσιαστής!

Έμεινε "παγάκι" ο Γιώργος Λιάγκας από τα "καυτά" φιλιά! Δείτε ντοκουμέντο από την εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή!

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχολιάστηκε το πολυσυζητημένο φιλί που έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον με την Έλεν Ντετζένερις στην εκπομπή της Δεύτερας.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το "δεύτερό" του σπίτι! Η πισίνα θα σας βγάλει το... μάτι!

«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα» θέλησε να σχολιάσει η Ελένη Τσολάκη με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο»;

Και τότε, ο παρουσιαστής έμεινε "παγωτό" αφού η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισαν να κάνουν αναπαράσταση του φιλιού, δίνοντας ένα καυτό φιλί!

Γιώργος Λιάγκας: Τα