Master Chef: Αυτός ο παίκτης πέρασε σχεδόν απαρατήρητος! Σήμερα, κάνει καριέρα και «κλείνει» στόματα!

Εσείς τον θυμάστε;

Master Chef: Αυτός ο παίκτης πέρασε σχεδόν απαρατήρητος! Σήμερα, κάνει καριέρα και «κλείνει» στόματα!

Αυτός ο παίκτης του Master Chef πέρασε σχεδόν απαρατήρητος! Σήμερα, κάνει καριέρα και «κλείνει» στόματα! Μπορείτε να θυμηθείτε σε ποιον κύκλο ήταν;

Τον γνωρίσαμε μέσα από το «Master Chef» και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ο νικητής, δεν τα πήγε και άσχημα από άποψη καριέρας. Ο λόγος για τον Ιερεμία Αμβροσιάδη, ο οποίος μετά τον στρατό, συνεργάστηκε με τον Γιάννη Λουκάκο ως βοηθός του βοηθού.

Αργότερα, ανέλαβε χρέη σεφ στην Θεσσαλονίκη και σήμερα συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο: Να μαγειρεύει ασταμάτητα! Ε, δεν κατάφερε και λίγα αν σκεφτείτε ότι στο παιχνίδι πέρασε σχεδόν... απαρατήρητος!

Ραγίζει καρδιές ο Ζαχίρ από το "Master Chef" - «Ξύπνα μαμά»! Ανατριχίλα...

Αυτός ο παίκτης από το Master Chef ήταν από τους πιο ήσυχους! Έτσι όπως μπήκε έτσι και… αποχώρησε!

Αυτός ο παίκτης από το Master Chef ήταν από τους πιο ήσυχους μέσα στο σπίτι αλλά και στο παιχνίδι. Έτσι όπως μπήκε έτσι και… αποχώρησε.

Μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής δεν προκαλούσε εντάσεις και τα είχε καλά σχεδόν με όλους. Λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι λόγω του κακού του πιάτου «μονομάχησε» με τον Μανώλη Σαρρή.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στην κουζίνα του Master Chef και κλήθηκαν να βγάλουν ένα πιστό αντίγραφο, πιάτου που ετοίμασε ο περυσινός νικητής, Τιμολέων Διαμαντής. Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Χρήστος Μπάρκας! Τι συνέβη με την υγεία του;

Ντέβιντ και Μανώλης ετοίμασαν μοσχάρι με κρέμα κατσαμάκι, σάλτσα από πετιμέζι, κρεμμυδάκια στιφάδο και πίκλα μανιταριού. Οι τρεις κριτές, αφού τα δοκίμασαν, έκριναν πως ο Μανώλης έφτιαξε καλύτερο πιάτο και έτσι ο Ντέιβιντ αποχώρησε.

Αυτός ο παίκτης από το Master Chef ήταν από τους πιο ήσυχους

Ο Ντέιβιντ Τζίμερσον, δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι επειδή ήθελε να δώσει ένα μήνυμα στα αδέλφια του, να κυνηγούν τα όνειρά τους και να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται. Στον διαγωνισμό τον βοήθησαν να πετύχει οι φίλοι του και η πολυαγαπημένη του μητέρα, με την πίστη τους στη μαγειρική του αλλά και τον χαρακτήρα του.

Μαγειρική για εκείνον σημαίνει πάθος, αγάπη, πειθαρχία, ικανοποίηση. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του γενναιόδωρο άνθρωπο, ευθύ, ήσυχο και πάντα με χαμόγελο. Ο μέντορας για τον David είναι αυτός που θα διορθώσει λάθη, θα βελτιώσει τεχνικές, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του, κάνοντάς τον ακόμα καλύτερο μάγειρα. Το πιάτο, που θυμίζει αγάπη για εκείνον, είναι το adobo της μαμάς του.

Αυτός ο παίκτης από το Master Chef ήταν από τους πιο ήσυχους

Αυτόν τον παίκτη του Master Chef δεν τον «πίστευε» κανείς! Σήμερα «σκίζει» και τους άφησε όλους πίσω του...

Κι όμως, αυτόν τον παίκτη του Master Chef δεν τον «πίστευε» κανείς! Σήμερα «σκίζει» και τους άφησε όλους πίσω του αφού η καριέρα του πάει από το καλό στο καλύτερο!

Ο ίδιος, είχε συμμετέχει στο Master Chef του 2011 και είχε φύγει νωρίς, ξεσπώντας κατά του νικητή: «Δεν εγκρίνω το ψωνίστικο ύφος του. Καλό είναι να μένεις ο ίδιος και να μην την ψωνίζεις γιατί μετά δεν θα σε συμπαθούν κιόλας» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πλάκα κάνεις! Πρώην πρόσωπο του "MasterChef" εμφανίστηκε έτσι! Την κοιτούσαν όλοι με το στόμα ανοιχτό...

Τα χρόνια πέρασαν και ο Σπύρος Καραγκουλές ανάμεσα σε αυτά τα 8 έτη διέπρεψε! Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του Master Chef να έχουν χαθεί, αλλά ο ίδιος κατάφερε και έμεινε στον χώρο, στον οποίο και κάνει καριέρα! Ο Σπύρος Καραγκουλές κατάφερε το μεγάλο πάθος της ζωής του να το κάνει πραγματικότητα. «Με βοήθησε το «Master Chef», έχω αναλάβει την κουζίνα σε μεζεδοπωλείο στη Νίκαια» δηλώνει χαρακτηριστικά. Ε, δεν μπορείς να πεις ότι τα πήγε και άσχημα....