Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι του είχε πει ο Παντελίδης πριν πεθάνει; Το ντοκουμέντο που συγκινεί...

Στην δημοσιότητα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι του είχε πει ο Παντελίδης πριν πεθάνει; Το ντοκουμέντο που συγκινεί...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει: Τι του είχε πει ο Παντελίδης πριν πεθάνει; Το ντοκουμέντο που συγκινεί για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν στενά συνδεδεμένος με τον τραγουδιστή, και ο χαμός του τον είχε συγκλονίσει! Ο ίδιος, με ανάρτησή του, αποκάλυψε τι του είχε πει ο Παντελής Παντελίδης λίγο πριν πεθάνει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του τραγουδιστή:

«Τελικά φίλε μου ήρθες για να δώσεις διδάγματα.. που ο καθένας μας θα τα εκλάβει με το τρόπο του.."τραγούδα να σε ακούω" μου είχες πεί ,γιατί αυτό ήθελες απο όλο το κόσμο..να μας ακούς να τραγουδάμε και μας κατάφερες όλους..τα τραγουδια σου,η εμπνευσή σου και η περηφάνεια σου θα μείνουν στη μνήμη όλων μας..θα σε τραγουδάμε και θα σε ακούω να μας λες "και παμεεε"..καλό παράδεισο φίλε μου..»

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!

Κωνσταντίνος Αργυρός τι του είχε πει ο Παντελίδης πριν πεθάνει;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το τηλεφώνημα μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! «Μου είπαν πως...»!

Σοκάρει το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης. «Μου είπαν πως...», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Οι δυο τραγουδιστές, εκτός από καλοί συνεργάτες ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, το τραγικό δυστύχημα θα τους συνδέει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε μιλήσει στο «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα» για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και τη σχέση που έχει με αυτό ο ίδιος.

«Ήμασταν το προηγούμενο βράδυ μαζί επειδή έκανε πρόβες. Θα άνοιγε το μαγαζί τότε. Εγώ έμεινα στο μαγαζί με τον επιχειρηματία, τον Κώστα τον Μπερτάκη. Κάποια στιγμή τον χάσαμε και έμαθα ότι πήγε κάπου να διασκεδάσει. Εγώ πήγα να κοιμηθώ γύρω στις 4 το πρωί και με πήραν τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν «υπάρχει πρόβλημα». Μπήκα στο αμάξι και πήγα να δω τι γίνεται.

Ήταν σοκαριστική στιγμή. Ο καθένας πήρε το μάθημα του από αυτό το πράγμα. Ένα πράγμα που οφείλω να κάνω σε έναν φίλο κι ένα σπουδαίο καλλιτέχνη είναι να τον τραγουδάω στα live μου και όσο μπορώ το όνομα του να το αναφέρω» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Ήταν έντονη προσωπικότητα ο Παντελής. Ήταν λες και έπαιζε μόνιμα σε ταινία. Ήταν εκπληκτικός και στην παρέα. Ήταν πολύ έντονος άνθρωπος. Ήταν έμπνευση» συμπλήρωσε.