Κωνσταντίνου και Ελένης: Το μεγάλο ψέμα στον ρόλο της «Ματίνας»! Το αποκάλυψε η ίδια 20 χρόνια μετά!

Εξηγεί πολλά! Δείτε και θα καταλάβετε!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το μεγάλο ψέμα στον ρόλο της «Ματίνας»! Το αποκάλυψε η ίδια 20 χρόνια μετά!

Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα στον ρόλο της «Ματίνας» στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Το αποκάλυψε η ίδια 20 χρόνια μετά και μείναμε άφωνοι!

Σχεδόν 20 χρόνια πέρασαν από το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Καλλιρρόης Μυριαγκού στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», κι όμως το κοινό τη θυμάται ακόμα ως… Ματίνα Μανταρινάκη.

Η ίδια, αποκαλύπτει ότι ακόμα και η τσιριχτή φωνή της ηρωίδας ήταν ψεύτικη! «Δεν είναι το καλύτερό μου που με ταυτίζουν ακόμα και σήμερα με τη Ματίνα. Άλλωστε αυτή η δουλειά ήταν πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν η πρώτη μου ως ηθοποιός, όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος. Είχα τουλάχιστον επτά οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο θέατρο» είχε αποκαλύψει η ίδια σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της.

Στη φόρα το μεγάλο «μυστικό» του ΑΝΤ1! Γιατί έπαιξε μόνο μία φορά στην τηλεόραση αυτό το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Η απουσία της από την τηλεόραση μετράει οκτώ χρόνια, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός που δηλώνει «ροκ και λίγο ακραία» δεν άφησε ποτέ το θέατρο. Απολαμβάνει σημαντικές συνεργασίες και ωραίους ρόλους που συνοδεύονται από κολακευτικές κριτικές για το ταλέντο της, όπως στη φετινή ερμηνεία της στην παράσταση «Το κορίτσι που πέφτει, πέφτει, πέφτει», ένα έργο που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Θα σας "πέσει" το σαγόνι! Αυτή είναι η ηλικία της "Ματίνας" από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Δείτε τον αριθμό!

Αυτή είναι η ηλικία της "Ματίνας" από τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Δείτε τον αριθμό και σίγουρα θα σας "πέσει" το σαγόνι!

Μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Μόλις τελείωσε το σχολείο, επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη το 1994. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση - αλλά και αυτή που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό - ήταν μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, που προβλήθηκε τις σεζόν 1998-2000, με το ρόλο της ευαίσθητης Ματίνας Μανταρινάκη. Το σενάριο της σειράς έγραψαν οι Χάρης Ρώμας & Άννα Χατζησοφιά, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κώστας Λυχναράς. Ύστερα πρωταγωνίστησε σε αρκετές ακόμη σειρές, με πιο γνωστή την Νταντά, που προβλήθηκε από το Mega Channel, τις σεζόν 2003-2005.

Απίστευτο: Η "Ράνια" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήταν γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή! Τώρα έχουν χωρίσει!

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού (Χίος, 19 Οκτωβρίου 1972, άρα είναι 47 ετών) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή από το ρόλο της Ματίνας που ενσάρκωσε στην τηλεοπτική σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης".