Δούκισσα Νομικού: Έβαλε 2 τούρτες στα επίμαχα σημεία! Η φωτογραφία ντοκουμέντο...

Είχε προκαλέσει σάλο! Όταν ήταν... «κακό» κορίτσι!

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε 2 τούρτες στα επίμαχα σημεία! Η φωτογραφία ντοκουμέντο...

Η Δούκισσα Νομικού έβαλε 2 τούρτες στα επίμαχα σημεία! Η φωτογραφία ντοκουμέντο που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Η Δούκισσα Νομικού, είχε εμφανιστεί στα Madwalk 2012 με τις εν λόγω... τούρτες και θέλοντας να «ησυχάσει» τον ντόρο που είχε προκληθεί, είχε πει για το γεγονός:

«Αυτή η εμφάνιση δε σημαίνει ότι άλλαξα προφίλ. Δε νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για αυτή, ούτε νιώθω ενοχές… όλο αυτό ήταν στα πλαίσια ενός show, ενός μεγάλου show που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από ένα αντίστοιχο της Αμερικής».

Ολυμπία Χοψονίδου: Η Δούκισσα Νομικού την προκάλεσε και της απάντησε με φωτογραφία! Ήταν μαζί με τον γιο της!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έβλεπα δεξιά και αριστερά. Είχε τόσα φώτα, και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μην πέσω. Το θέμα είναι όμως ότι ακούστηκαν πολλά σχόλια και χαρακτηρισμοί, όπως “πρόστυχο”, “χυδαίο”, “φθηνό”, που τα βρήκα άτοπα… Έκανα κάτι, ήθελα και το έκανα… Εγώ χαίρομαι μόνο που οι δικοί μου είναι καλά με αυτό και τους άρεσε». Δείτε την συλλεκτική εμφάνιση της Δούκισσας:

Η Δούκισσα Νομικού με 2 τούρτες στα επίμαχα σημεία

Δούκισσα Νομικού: Έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...

Δούκισσα Νομικού έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται και είχε προκαλέσει εντυπώσεις!

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί σήμερα απολαμβάνει την ευτυχία της μητρότητας, αλλά πριν από έντεκα χρόνια διεκδικούσε το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2007, και είχε το άγχος της... επιτυχίας!

Την άνοιξη του 2007, το ξανθό κορίτσι με τον αριθμό 22 εμφανίστηκε στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και τον διαγωνισμό ομορφιάς και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις!

Δούκισσα Νομικού: Η μια και μοναδική φωτογραφία με την «δίδυμη» αδερφή της! Σχεδόν δεν ξεχωρίζουν....

Η Δούκισσα Νομικού πέρα από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2007, κέρδισε έναν ακόμη, αποσπώντας έτσι τα χειροκροτήματα από τα μέσα κιόλας της βραδιάς. Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες η Δούκισσα, είχε πιο λεπτά φρύδια, πιο σκούρα μαλλιά και ελαφρώς πιο λεπτά χείλη! Ιδού λοιπόν όλο το υλικό:

Η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...Έμοιαζε με άλλη η Δούκισσα Νομικού όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...Έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού που κανείς δεν θυμάται...