«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο αγαπημένος παππούς της «Βλαχάκη» είχε πεθάνει...μυστικά! Αποκάλυψη τώρα!

Έγινε γνωστό μετά από 11 χρόνια...

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο αγαπημένος παππούς της «Βλαχάκη» είχε πεθάνει...μυστικά! Αποκάλυψη τώρα!

Ο αγαπημένος παππούς της «Βλαχάκη» από την αγαπημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" είχε πεθάνει...μυστικά! Αποκάλυψη τώρα!

Ένας από τους ανθρώπους που έκαναν το μικρό τους πέρασμα στην συγκεκριμένη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά άφησαν το στίγμα τους με τον ρόλο τους δεν είναι πια στη ζωή και μάλιστα είχε πεθάνει και δεν είχε μαθευτεί για χρόνια!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιάννη Φύριο που έκανε τον αξέχαστο ρόλο του παππού που συνάντησε η Ελένη όταν μπήκε στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα που είχε όσο προσπαθούσε να μάθει να οδηγεί!

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Το επεισόδιο που δεν έπαιξαν ποτέ ξανά! Το "καταραμένο" βίντεο μόνο εδώ...

Νεκρός ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Γεννήθηκε στην Άνδρο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Διονύση Δεβάρη, παλιού ηθοποιού του διάσημου σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Χριστομάνου. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1937 με το θίασο της Ηώς Παλαιολόγου και του Σπ. Πατρίκιου και στον κινηματογράφο το 1952 με την ταινία του Στέλιου Τατασόπουλου "Μαύρη γη", μαζί με τους Γιώργο Φούντα, Φρόσω Κοκκόλα κ.ά.

Συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο Γιάννης και Μαρία το 1982, στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη, στη σειρά Παππούδες εν δράσει (2000), στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (επεισόδιο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ (Β κυκλος) καθώς και στο στο ρόλο του παππού του Σταύρακα στην σειρα ''Το Καφε της Χαρας'' αλλά και στην σειρα ''50-50'' στο ρόλο του κυρ παναγιώτη.

Τα τελευταία χρόνια έμενε στους Αμπελοκήπους μαζί με τη σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Πόλα Κοντολέοντος (πιο γνωστή ως Πόλα Φυρίου) η οποία απεβίωσε στις 13-12-2013. Είχε ένα γιο που τον λένε Ντίνο.

Ο Γιάννης Φύριος πέθανε στην Αθήνα στις 16 Απριλίου του 2007 και ετάφη στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τραγικό τέλος για την συμμαθήτρια της «Βλαχάκη»! «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή...

Τραγικό τέλος για την συμμαθήτρια της «Βλαχάκη» από το Κωνσταντίνου και Ελένης! «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή και δεν το έμαθε σχεδόν κανείς!

Την είχαμε δει σε ένα μόνο επεισόδιο, όπου και έκανε την συμμαθήτρια της Ελένης Βλαχάκη στην σειρά. Η ίδια, είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της με τον Κατακουζηνό και την είχε... εκθέσει, αφού είχε καταλάβει πως είναι σερβιτόρα σε μπαρ και απλά παρίστανε την πλούσια.

Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της «Πέγκυς» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Ωστόσο η συμμαθήτρια της «Βλαχάκη» από το Κωνσταντίνου και Ελένης, έφυγε ξαφνικά από την ζωή και σχεδόν κανείς δεν το έμαθε. Ο λόγος για την Έφη Τσαμποδήμου, που πέθανε το 2015 και δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για το τραγικό της τέλος....

Δείτε την:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τραγικό τέλος για την συμμαθήτρια της «Βλαχάκη»! «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή...