Ζαχίρ: Βίντεο ντοκουμέντο του πρώην παίκτη του Master Chef μέσα από το σκάφος! Δείτε το για πρώτη φορά!

Δεν το πήρε σχεδόν κανείς χαμπάρι ενώ κυκλοφορεί στο instagram!

Ζαχίρ: Βίντεο ντοκουμέντο του πρώην παίκτη του Master Chef μέσα από το σκάφος! Δείτε το για πρώτη φορά!

Δείτε για πρώτη φορά το βίντεο ντοκουμέντο του πρώην παίκτη του Master Chef, Ζαχίρ μέσα από το σκάφος! Ενώ κυκλοφορούσε στο instagram εδώ και μέρες δεν το είδε κανείς!

Συγκεκριμένα, πριν από 7 εβδομάδες ο ίδιος το είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό και κάποιοι από τους διαδικτυακούς τους φίλους του είχαν ευχηθεί να περνάει τέλεια!

Όλοι γνωρίζουμε καλά τα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε και τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του και είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν τέτοιο άνθρωπο να πατάει γερά στα πόδια του και να ζει εμπειρίες έχοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του!

Το σκάφος αυτό ήταν χορηγία της εταιρία diving Kalymnos!

Ζαχίρ: Η ανατριχιαστική απόφασή του μετά το Master Chef! Αποκλειστικό...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr για την ανατριχιαστική απόφαση που πήρε ο Ζαχίρ, μετά την συμμετοχή του στο Master Chef!

Το μεγαλείο της ψυχής του θα σας αποκαλύψω στο Vanda's blog!

Οι περισσότεροι που βγαίνουν από το παιχνίδι μαγειρικής του STAR αλλά και από άλλα παιχνίδια να ενδιαφέρονται κυρίως για την επαγγελματική τους αποκατάσταση μετά, παίρνουν σβάρνα τα πρωινάδικα και τις εκπομπές και βγάζουν στην φόρα ότι μπορούν για να κερδίσουν μια αναγνωρισιμότητα!

Ο Ζαχίρ όμως δεν είναι ένας από αυτούς!

Συγκίνησε μέσα στο παιχνίδι με την ιστορία του και μετά το παιχνίδι έδειξε την αξία του καθώς δεν αναλώθηκε στο να φιγουράρει η μούρη του σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης!

Αποκλειστικό μου ρεπορτάζ αναφέρει πως τώρα, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το Master Chef, αποφάσισε να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Μυτιλήνη, στον καταυλισμό που έχουν τους πρόσφυγες και μετανάστες και να μαγειρέψει γι αυτούς, αφιλοκερδώς!

Αυτό έχω να πω μόνο! Κι ένα μεγάλο μπράβο!

Ραγίζει καρδιές ο Ζαχίρ από το "Master Chef" - «Ξύπνα μαμά»! Ανατριχίλα...

Ραγίζει καρδιές ο Ζαχίρ ο παίκτης που αγαπήσαμε μέσα από το "Master Chef". Η φωτογραφία του προκαλεί ανατριχίλα - «Ξύπνα μαμά».

Τον γνωρίσαμε στο ριάλιτι μαγειρικής και η ιστορία του συγκίνησε όχι μόνο τους κριτές, αλλά και σχεδόν όλους τους τηλεθεατές.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ζαχίρι εργάζεται στο εστιατόριο που διατηρεί ο Παντελής Βούρος στην Κάλυμνο με την οικογένεια τους.

Στο Instagram επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους και πριν λίγες ημέρες ράγισε καρδιές με την ανάρτηση του. Δημοσίευσε, μια φωτογραφία ενός παιδιού από την εμπόλεμη ζώνη και έγραψε «ξύπνα μαμά».

Ζαχίρ Master Chef