Έλενα Χριστοπούλου: Ο αριθμός της ηλικίας της θα σας κάνει να... χάσετε τις τρίχες από τα μαλλιά σας!

Δεν παίζει να είναι τόσο! Έχουμε την ταυτότητά της!

Έλενα Χριστοπούλου: Ο αριθμός της ηλικίας της θα σας κάνει να... χάσετε τις τρίχες από τα μαλλιά σας!

Ο αριθμός της ηλικίας της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM θα σας κάνει να... χάσετε τις τρίχες από τα μαλλιά σας! Έχουμε την ταυτότητά της!

Είναι μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες της εγχώριας τηλεόρασης και showbiz! Η παρουσία της στο παιχνίδι του STAR δίνει άλλον αέρα και... όπως και να το κάνουμε είναι κουκλάρα και γι αυτό δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανείς!

Στη δουλειά της, ως booker μοντέλων, έχει τη φήμη της σκληρής. Στη ζωή της, πάλι, έχει το σύνδρομο της μαμάς: για τους συντρόφους της, τους φίλους της, για όσους αγαπάει. Η Έλενα, πέρα από ωραία γυναίκα, είναι άνθρωπος που κάνει τα πάντα με πάθος. Η μόδα είναι μία από τις μεγάλες της αγάπες, γι’ αυτό και έχει δημιουργήσει το δικό της brand ρούχων, «Eclectic Soiree».

Πώς ήρθε η μόδα στη ζωή σου;

Ένα βράδυ, στο Κολωνάκι, γνώρισα μια παρέα, που ασχολούταν με τη μόδα. Μέσα σε μία νύχτα αποφάσισα να εγκαταλείψω το γραφείο αντιδημάρχου στο δήμο Αθηναίων, όπου εργαζόμουν, για να ασχοληθώ με αυτό που με γοήτευσε και με θάμπωσε. Παρόλο που δέχτηκα πολλές πιέσεις να μην αφήσω τη θέση μου στο Δημόσιο, πήγα στο πρακτορείο μοντέλων «Ace», της Χριστίνας Φουσιάνη, με πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα στο Δήμο.

Είσαι, με την καλή έννοια, θύμα της μόδας;

Αν σου αρέσει η μόδα, δεν είσαι θύμα. Μάλλον ως ερωμένη της νιώθω. Δεν την υπακούω τυφλά, απλώς προσπαθώ να είμαι πάντα ενημερωμένη.

Κάποια στιγμή έφτιαξες το δικό σου γραφείο.

Ναι, μετά από πολλά χρόνια. Τότε με ακολούθησαν πολλά μοντέλα, όπως η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κλέλια Ανδριολάτου. Αυτό μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.

Έχεις τη φήμη της σκληρής στη δουλειά. Ισχύει;

Είμαι σκληρή όταν υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των ανθρώπων που αντιπροσωπεύω και αγαπώ. Είπα πρόσφατα σε ένα επαγγελματικό ραντεβού: «Σε μένα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά όχι στα παιδιά που αντιπροσωπεύω». Διεκδικώ για τους ανθρώπους μου ό,τι ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν πως μπορούν να διεκδικήσουν. Και αυτό θεωρώ ότι είναι το συγκριτικό πλεονέκτημά μου. Μακάρι να είχα κι εγώ έναν τέτοιο άνθρωπο να διεκδικεί για μένα, όχι τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο στη ζωή γενικότερα.

Έλενα Χριστοπούλου: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της! Δε φαντάζεστε τι έκανε...

Ποιος είναι ο πιο απρόβλεπτος άνθρωπος με τον οποίο έχεις συνεργαστεί;

Με το απρόβλεπτο δεν τα πάω καλά. Οτιδήποτε απρόβλεπτο με αποσυντονίζει. Θα σου πω κάτι… Η Δούκισσα Νομικού, μοντέλο παγκόσμιας κλάσης, θα μπορούσε να σταθεί στα μεγαλύτερα σαλόνια μόδας του πλανήτη και να είναι στα εξώφυλλα των σημαντικότερων περιοδικών μόδας, καθώς τη ζητούσαν όχι απλά επίμονα, αλλά «αφόρητα». Θα μπορούσε να κερδίσει πάρα πολλά λεφτά στο εξωτερικό, αλλά εκείνη δεν ήθελε να ταξιδέψει. Ήταν η επιλογή της, που αν και με στεναχωρούσε βαθιά, τη σεβάστηκα απόλυτα.

Αλήθεια, στο δρόμο της Αντιδημαρχίας Αθηνών, ποιος σε έβαλε;

Η μητέρα μου, η οποία εργάζεται ακόμη και σήμερα στο γραφείο δημάρχου. Θεωρούσε, ως κλασική Ελληνίδα μάνα, ότι η σύνταξη και η ασφάλεια που προσέφερε το Δημόσιο ήταν το ζητούμενο. Το έκανα για 5-6 χρόνια. Στην αρχή, ως συνεργάτις του Αντιδημάρχου Ζάχου Χατζηφωτίου και κατόπιν του Αντιδημάρχου Νίκου Απέργη.

Αλήθεια, πώς γνώρισες τον Ζάχο Χατζηφωτίου;

Κάναμε μαζί εκπομπή στο Κανάλι 5. Τον αποκαλώ «Ζαχάκι» και εκείνος με αποκαλεί «σπλάχνο».

Μα πώς έγινε;

Δούλευα στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του «Love Radio» και κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω πρωινή εκπομπή στο κανάλι. Έκανα καθημερινό πρωινό μαγκαζίνο, μαζί με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο Ζάχος, ο οποίος αναζητούσε παρτενέρ για την εκπομπή του. Και διάλεξε εμένα. Έκανε τότε συνεντεύξεις με όλους τους ανθρώπους που θαύμαζα. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί! Και από εκεί ξεκίνησε μια μακρόχρονη φιλία ζωής.Ένας μεγάλος πλατωνικός έρωτας, θα έλεγα, που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Υπήρξε άλλος μέντορας στη ζωή σου;

Όχι, ο Ζάχος είναι ο ένας και μοναδικός και –ξεκάθαρα– επιλογή μου. Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει ακόμη πιο νωρίς. Το πνεύμα του, το ήθος του, η παιδεία του, όλα όσα έχει ζήσει είναι άξια θαυμασμού. Ακόμα και τώρα θυμάται τα πάντα με φοβερές λεπτομέρειες στις διηγήσεις του. Θαύμαζα τον τρόπο του με τις γυναίκες, έβλεπα πώς συμπεριφερόταν στις συντρόφους του. Τον έζησα με αρκετές συντρόφους και κατάλαβα πώς πρέπει να στέκεται ένα πραγματικό αρσενικό δίπλα σε μία γυναίκα. Μου έμαθε πολλά. Χωρίς τον Ζάχο θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος.

Πόσο χρονών όμως είναι η Έλενα Χριστοπούλου;

Η αυστηρή coach του GNTM παραχώρησε στο παρελθόν συνέντευξη στην εκπομπή "Ooh La La!" και μίλησε για όλα.

Η ίδια δεν δίστασε εντελώς ακομπλεξάριστα να βγάλει από την τσάντα της την ταυτότητα της και να την δείξει στην κάμερα κλείνοντας το στόμα σε όσους ανέφεραν πως είναι 60 ετών.

Γεννημένη στις 9/11/1975 η Έλενα Χριστοπούλου είναι 44 ετών και ιδού η απόδειξη.

Έλενα Χριστοπούλου ηλικία