Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή! Πόσο ίδιοι είναι;

Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή! Πόσο ίδιοι είναι;

Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έφυγε από τη ζωή. Πόσο ίδιοι είναι με τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1;

Μέσα σε δέκα μήνες, έχασε δυο αγαπημένα του πρόσωπα. Τον πατέρα του ο οποίος έφυγε πρώτο και μετά από λίγο καιρό και την μητέρα του.

Η κηδεία της μητέρας του έγινε πριν από λίγες εβδομάδες και στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου βρέθηκαν κοντινά του πρόσωπα τα οποία τον στήριξαν στην δύσκολη στιγμή.

Πριν από δέκα ωστόσο μήνες, "έφυγε" και ο πατέρας του, Γιώργος με τον οποίο όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζουν πάρα πολύ!

Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρόσωπο του πατέρα του

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η γυναίκα που ήταν δίπλα του στην κηδεία της μητέρας του! Δεν την πρόσεξε σχεδόν κανείς...

Μια γυναίκα ήταν δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζος όλη την ώρα στην κηδεία της μητέρας του! Δεν την πρόσεξε σχεδόν κανείς και στεκόταν «βράχος» στο πλευρό του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο δημοσιογράφος έχασε την μητέρα του και την περασμένη Δευτέρα έγινε η κηδεία της, σε κλίμα οδύνης.

Στο πλευρό του Δημήτρη βρίσκοντας όλοι οι φίλοι του. Ανάμεσα σε αυτούς η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η πρώην σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Τζίμυ Σταθοκωστόπουλος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Η γυναίκα που ήταν δίπλα του στην κηδεία της μητέρας του

Ωστόσο, μια γυναίκα βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό του και δεν τον άφηνε λεπτό. Η μελαχρινή γυναίκα που βλέπουμε στις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι από το οικογενειακό περιβάλλον του δημοσιογράφου και τον στήριξε σε αυτή την δύσκολη ημέρα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Η γυναίκα που ήταν δίπλα του στην κηδεία της μητέρας του

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποιος επέστρεψε ξανά στο σπίτι του μετά την απώλεια της μητέρας του;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε γνωστό ποιος επέστρεψε ξανά στο σπίτι του μετά την απώλεια την μητέρας του!

Ο γνωστός παρουσιαστής τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε την μητέρα του, ενώ στις αρχές του χρόνου είχε χάσει και τον πατέρα του!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την πρώτη δημοσίευση του στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι επέστρεψε ξανά στο σπίτι ο αγαπημένος του Κούπερ.

Ο Κούπερ είναι ο σκύλος του και ο καλύτερός του φίλος! Επέστρεψε λοιπόν στο σπίτι του και του έδωσε χαρά.

Λόγω του πένθους του, ο ίδιος είχε αφήσει τον Κούπερ για λίγες ημέρες να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο σκύλων, όμως σήμερα, ο πιο γλυκός και πιστός φίλος του επέστρεψε σπίτι και πήρε την αγαπημένη θέση του στον καναπέ.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποιος επέστρεψε ξανά στο σπίτι του μετά την απώλεια της μητέρας του;