Ελένη Χατζίδου: Αυτη είναι η ηλικία του Ετεοκλή της! Τον περνάει χρόνια....

Το περιμένατε;

Ελένη Χατζίδου: Αυτη είναι η ηλικία του Ετεοκλή της! Τον περνάει χρόνια....

Τον περνάει χρόνια η Ελένη Χατζίδου τον Ετεοκλή... Αυτή είναι η ηλικία του αγαπημένου της τραγουδίστριας!

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μία τρομερή αποκάλυψη σχετικά με την ηλικία του αγαπημένου της και δε δίστασε λεπτό να μας πει τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα....

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η γνωστή τραγουδίστρια είπε:

«Καλά δεν είναι και συνέχεια στο καμαρίνι ο άνθρωπος. Δεν είμαστε καιρό μαζί, αλλά είμαστε αρκετό καιρό για να έχει δέσει η σχέση και να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό.... Είναι μαχητής, είναι τρομερά ευγενικός για την ηλικία του, είναι 29 χρονών. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχουν και άντρες που είναι 39 και δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τα έχουμε δει όλα... Οι γονείς μου δεν τον έχουν γνωρίσει, μόνο τηλεφωνικά που έχουν χαιρετηθεί, τους αρέσει πάρα πολύ που ένας άνθρωπος μιλάει με τόσο καλά λόγια για το παιδί τους. Εγώ έχω γνωρίσει τη μητέρα του και τον αδερφό του... Δεν σκέφτομαι αν θα μου κάνει πρόταση ή πού πάμε. Περνάμε τόσο ωραία. Μένουμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα. Δεν περιμένω τίποτα, εγώ ζω τη στιγμή...».

Πόσο χρονών είναι η Ελένη Χατζίδου;

Η αγαπημένη τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσε ωστόσο στην Αλεξανδρούπολη. Μόλις τελείωσε το σχολείο,

κατάφερε να εισαχθεί στη Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Το αντικείμενο των σπουδών της, όπως λέει η ίδια, την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στη μουσική και το τραγούδι.

Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει, το απέκτησε από την οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική φωνή και ήταν ρεμπέτης. Τη γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κληρονομήσει και η Ελένη, η οποία ξεχωρίζει

Την Ελένη Χατζίδου τη γνωρίσαμε το 2005 με τη συμμετοχή της στο talent show του ΑΝΤ1, Fame Story 4.

Το κοινό την αγάπησε γρήγορα κι από τότε η Ελένη άρχισε να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο στόχο και το όνειρό της.

Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που πίστεψαν σε αυτήν και εμφανίστηκε στο πλευρό τους είναι ο Βασίλης Καρράς, ο Θάνος Πετρέλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Αντύπας , ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί άλλοι.

Η Ελένη Χατζίδου το 2005 που συμμετείχε στο Fame Story 4 είχε πει στις οντισιόν ότι ήταν 25 ετών. Επομένως σήμερα η τραγουδίστρια είναι 39 ετών!

Ελένη Χατζίδου: Μετά την πρώτη γέννα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Στο πλευρό της ο Ετεοκλής!

Μετά την πρώτη γέννα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Ελένη Χατζίδου! Στο πλευρό της ο Ετεοκλής ο οποίος την στηρίζει σε όλα!

Η Ελένη Χατζίδου, πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Η όμορφη κορούλα της, είναι το κέντρο του κόσμου της αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα παλιά!

Η Ελένη Χατζίδου, ανακοίνωσε τα ευχάριστα και η επιστροφή της στην δισκογραφία είναι γεγονός! Η ίδια, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία φαίνεται να ηχογραφεί το νέο της single! Εμείς να της ευχηθούμε, ό,τι καλύτερο! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου δεύτερη φορά έγκυος