Master Chef: Αυτός ο παίκτης έχει αδυνατίσει πολύ! Έχει αλλάξει το πρόσωπό του... δείτε τον!

Έγινε άλλος άνθρωπος!

Master Chef: Αυτός ο παίκτης έχει αδυνατίσει πολύ! Έχει αλλάξει το πρόσωπό του... δείτε τον!

Αυτός ο παίκτης του Master Chef έχει αδυνατίσει πολύ και έχει αλλάξει το πρόσωπό του... Δείτε τον και θα πάθετε σοκ!

Ο ίδιος, μοιάζει πραγματικά άλλος και έχει κάνει την εξωτερική του εμφάνιση σαν μοντέλου! Ο 34χρονος μάγειρας την ημέρα της πρώτης οντισιόν στο MasterChef, είχε μιλήσει για τα όνειρά του και αγαπήθηκε αμέσως!

Ο Δημήτρης Τσίκιλης είναι παντρεμένος και μαζί με τη σύζυγό του, που είναι ζαχαροπλάστης, είναι ζευγάρι από το σχολείο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ένα αγοράκι έξι ετών και μια κόρη, η οποία όταν έγινε η οντισιόν ήταν έξι μηνών. Σήμερα, λίγο μετά το παιχνίδι, συνεχίζει να είναι φουλ ερωτευμένος με την οικογένειά του αλλά όχι με το φαγητό! Όπως θα δείτε, ο εν λόγω παίκτης είναι πιο αδύνατος και κομψός από ποτέ και προκαλεί ταραχές.

Ιδού πώς είναι σήμερα:

Αυτόν τον παίκτη του Master Chef δεν τον «πίστευε» κανείς! Σήμερα «σκίζει» και τους άφησε όλους πίσω του...

Κι όμως, αυτόν τον παίκτη του Master Chef δεν τον «πίστευε» κανείς! Σήμερα «σκίζει» και τους άφησε όλους πίσω του αφού η καριέρα του πάει από το καλό στο καλύτερο!

Ο ίδιος, είχε συμμετέχει στο Master Chef του 2011 και είχε φύγει νωρίς, ξεσπώντας κατά του νικητή: «Δεν εγκρίνω το ψωνίστικο ύφος του. Καλό είναι να μένεις ο ίδιος και να μην την ψωνίζεις γιατί μετά δεν θα σε συμπαθούν κιόλας» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πλάκα κάνεις! Πρώην πρόσωπο του "MasterChef" εμφανίστηκε έτσι! Την κοιτούσαν όλοι με το στόμα ανοιχτό...

Τα χρόνια πέρασαν και ο Σπύρος Καραγκουλές ανάμεσα σε αυτά τα 8 έτη διέπρεψε! Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του Master Chef να έχουν χαθεί, αλλά ο ίδιος κατάφερε και έμεινε στον χώρο, στον οποίο και κάνει καριέρα! Ο Σπύρος Καραγκουλές κατάφερε το μεγάλο πάθος της ζωής του να το κάνει πραγματικότητα. «Με βοήθησε το «Master Chef», έχω αναλάβει την κουζίνα σε μεζεδοπωλείο στη Νίκαια» δηλώνει χαρακτηριστικά. Ε, δεν μπορείς να πεις ότι τα πήγε και άσχημα....