Παντελής Παντελίδης: Τι έκανε 12 ώρες πριν το τροχαίο; Ανατριχίλα από την αποκάλυψη....

Θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια...

Παντελής Παντελίδης: Τι έκανε 12 ώρες πριν το τροχαίο; Ανατριχίλα από την αποκάλυψη....

Τι έκανε ο Παντελής Παντελίδης μόλις 12 ώρες πριν το τροχαίο; Ανατριχίλα από την αποκάλυψη που έρχεται στο φως...

Ο χρόνος για τον Παντελή Παντελίδη άρχισε να μετράει αντίστροφα στις δύο το μεσημέρι της Τετάρτης. Με τρεις φίλους του από τα παλιά πήγε στο «Teatro Music Hall» για τη μεγάλη πρόβα, με εμφανή τα ίχνη της πίεσης και του στρες.

Αλλωστε, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν, κάθε πρεμιέρα ήταν γι’ αυτόν γολγοθάς. Παρόλο που είχε πλέον αποκτήσει αρκετές εμπειρίες στη νύχτα, τον άγχωνε υπερβολικά. Οταν μπήκε στο μαγαζί, στην πίστα για πρόβα ήταν ο νεαρός ποπ τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης. Ο «Παντέλος», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι, χαιρετά τον ιδιοκτήτη Κώστα Μπερτάκη και τον πρώην σύζυγο της Πάολας, Φώτη Ζογγλοπίτη, που πάντα παρακολουθούν τη μεγάλη πρόβα για να δώσουν το τελικό ΟΚ, παραγγέλνει στον μετρ Κώστα Μπαρμπάτση έναν καφέ και κλείνεται στο καμαρίνι του. Με κινήσεις βιαστικές, σχεδόν αυτοματοποιημένες, αρπάζει την κιθάρα και αρχίζει να χαϊδεύει τις χορδές και να μουρμουρίζει τους στίχους από τα αγαπημένα του τραγούδια. Ηταν μια συνήθεια που τον αποφόρτιζε και, όπως χαρακτηριστικά έλεγε, έκανε το κεφάλι του να αδειάζει από την πίεση και το άγχος της δουλειάς.

Μίνα Αρναούτη: "Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα έσωνα τον Παντελίδη!" - Πέταξε "βόμβα" για νέες αγωγές στην οικογένειά του!

Κατέβηκε από την πρόβα γύρω στις 7 το απόγευμα. Τότε ήταν που ήρθε στο μαγαζί η Δέσποινα Βανδή και δύο ώρες αργότερα ο Κώστας Μαρτάκης. Αφού έκαναν για λίγη ώρα πλάκα και χαβαλέ, όπως άλλωστε συνηθίζεται πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, παραγγέλνουν φαγητό και αρχίζουν να πίνουν ποτά για το καλό. Εκείνη τη στιγμή περνάει από το μαγαζί και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο νεαρός τραγουδιστής, που την επόμενη σεζόν θα συνεργαζόταν στο ίδιο σχήμα με τον Παντελίδη, συνήθιζε να περνά αρκετές φορές τα απογεύματα για να πει μια καλησπέρα. Από το «Teatro» είχε κανονίσει να περάσει και ο Αντώνης Ρέμος, τελευταία στιγμή όμως το ακύρωσε γιατί έπρεπε να φύγει για Θεσσαλονίκη. Ο Παντελής παρήγγειλε και έφαγε ψάρια, είδε με τους παλιόφιλους ποδόσφαιρο και αφού πέρασε για λίγο από το καμαρίνι του Μαρτάκη, συνέχισε την πρόβα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Η πρόβα πήγε εξαιρετικά και ο τραγουδιστής, φανερά ενθουσιασμένος, φαίνεται να είπε στους συνεργάτες του «αλάνια, θα σκίσουμε!». «Τσιτωμένος» ωστόσο από την πρόβα, δεν είχε όρεξη να πάει για ύπνο. Ηθελε να συνεχίσει, να δει κι άλλους φίλους και γνωστούς, να ξεσπάσει, να διασκεδάσει…

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!

Ο Παντελής Παντελίδης συγκινεί ακόμα! Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά και λίγοι πρόσεξαν...

Στις 18 Φεβρουαρίου θα κλείσουν 4 χρόνια θλίψης από τον άδικο θάνατο του Παντελή και τιμώντας τη μνήμη του, ο street artist Fauesder, προχώρησε σε μία μοναδική δημιουργία στο σημείο του δυστυχήματος.

Όπως μπορείτε να δείτε κατάφερε να φτιάξει ένα μεγάλο graffiti - προσωπογραφία του Παντελή Παντελίδη επί της Βουλιαγμένης. Το σχέδιο του Fauesder βρίσκεται στην άσφαλτο και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει βλέποντάς το από drone.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το τηλεφώνημα μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! «Μου είπαν πως...»!

Δείτε φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!