Η Meghan φόρεσε το κολιέ της Diana και μας "έβγαλε" το μάτι! Της το έδωσε η Ελισάβετ!

Ολόκληρη κοτρόνα!

Η Meghan φόρεσε το κολιέ της Diana και μας

Η Meghan Markle φόρεσε για μία ακόμη φορά το κολιέ της πριγκίπισσας Diana και μας "έβγαλε" το μάτι! Μάλιστα, της το έδωσε η Ελισάβετ...

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη. Όπως και να το κάνουμε, μία ηθοποιός του Hollywood στο παλάτι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Αυτά τα σκουλαρίκια δεν τα έβγαζε από πάνω της η Diana και τώρα της τα πήρε η Meghan!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της ωστόσο σχετικά με τη θέση της Δούκισσας του Σάσεξ και τη διαφορά της με την Kate Middleton. Η Kate ως μέλλουσα βασίλισσα έχει μεγαλύτερο μερίδιο στη συλλογή κοσμημάτων της αγαπημένης Diana.

Βέβαια μιας και η Meghan είναι το πρόσωπο που... "πουλάει", η Βασίλισσα αποφάσισε να δώσει στη σύζυγο του εγγονού της ένα δώρο. Ο λόγος για το μοναδικό ζαφειρένιο κολιέ της Diana το οποίο έχουμε δει σε πολλές εμφανίσεις της αδικοχαμένης λαίδης. Η Ελισάβετ το έδωσε στη Meghan προκειμένου να το φορέσει σε μία επίσημη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας.

diana meghan markle κολιέ

Η Kate το ξανάκανε! Φόρεσε τα πανάκριβα ζαφειρένια σκουλαρίκια της Diana! Της τα έδωσε ο William!

Κι όμως η Kate δε δίστασε και το ξανάκανε! Φόρεσε τα πανάκριβα ζαφειρένια σκουλαρίκια της Diana! Αυτός που της τα έδωσε ήταν ο William.

Η μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της Diana πέρασε στους δύο γιους της και αυτοί με τη σειρά τους, τα προσέφεραν ως δώρα στις αγαπημένες τους Meghan Markle και Kate Middleton, οι οποίες πλέον έχουν στην κατοχή τους ένα μεγάλο ποσοστό από τα αξεσουάρ της.

Δεν έχει τελειωμό ο Harry! Έδωσε κι άλλο κόσμημα της Diana στη Meghan!

Ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής της Diana ήταν τα μοναδικά της ζαφειρένια σκουλαρίκια. Τα ζαφείρια ήταν άλλωστε ανέκαθεν μία από τις αδυναμίας της αγαπημένης λαίδης.

Τα εν λόγω σκουλαρίκια ήταν δώρο από τον πρίγκιπα Fahd προς την Diana, μαζί με ένα ρολόι, ένα βραχιόλι, ένα δαχτυλίδι και ένα διαμαντένιο κολιέ. Τα δώρα αυτά έφεραν το όνομα "Saudi Suit" και ήταν από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της πριγκίπισσας.

Τα σκουλαρίκια αυτά βρίσκονται τώρα στην κατοχή της Kate Middleton, η οποία φαίνεται να μην τα αποχωρίζεται ποτέ! Μάλιστα έχει κάνει εμφανίσεις με αυτά παρέα με την Βασίλισσα Ελισάβετ. Της τα έδωσε ο William λίγο καιρό μετά από τον αρραβώνα τους και η ίδια έβαλε τη δική της πινελιά στο κόσμημα.

Της τα έδωσε ο William! Φόρεσε τα πανάκριβα ζαφειρένια σκουλαρίκια της Diana! Η Kate το ξανάκανε!Φόρεσε τα πανάκριβα ζαφειρένια σκουλαρίκια της Diana! Η Kate το ξανάκανε! Της τα έδωσε ο William!

Φυσικά τα σκουλαρίκια δεν είναι τα μόνα που έχει κληρονομήσει η Kate, μιας και το αγαπημένο δαχτυλίδι του αρραβώνα της Diana ήταν και αυτό ένα από τα δώρα του William στην αγαπημένη του.