Ήταν της Diana και της το πήρε η Kate! Το βραχιόλι που της έδωσε η μεγαλύτερη εχθρός της...

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Ήταν της Diana και της το πήρε η Kate! Το βραχιόλι που της έδωσε η μεγαλύτερη εχθρός της...

Αυτό το βραχιόλι ήταν Diana, μετά το θάνατό της όμως το πήρε η Kate και μάλιστα, της το έδωσε η μεγαλύτερη εχθρός της Πριγκίπισσας!

Η συλλογή κοσμημάτων της Diana ήταν γνωστή σε όλο τον κόσμο, μιας και η αγαπημένη λαίδη φρόντιζε να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση! Όλα της τα κοσμήματα πέρασαν στους δύο γιους της μετά το θάνατο της με σκοπό να τα δώσουν αντίστοιχα στις συζύγους τους. Ή μήπως όχι όλα;

Η Meghan φόρεσε το κολιέ της Diana και μας "έβγαλε" το μάτι! Της το έδωσε η Ελισάβετ!

Ρεπορτάζ απευθείας από το παλάτι αναφέρει πως ένα χρυσό βραχιόλι της Diana, μετά το θάνατο της πέρα στην κατοχή της... Camilla! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η νέα σύζυγος του Κάρολου ήταν αυτή που τελικά πήρε το βραχιόλι της Diana χαράζοντας μάλιστα πάνω του το αρχικό της "C"!

Όταν ο Πρίγκιπας William παντρεύτηκε την Kate Middleton, η Camilla το έδωσε στη νύφη ως δώρο για το γάμο της, με τη Δούκισσα του Cambridge να κάνει αρκετές εμφανίσεις με το συγκεκριμένο βραχιόλι.

Βόμβα στο Μπάκιγχαμ! H Kate "έκλεψε" το δαχτυλίδι της Diana!

Η Kate "έκλεψε" το δαχτυλίδι του αρραβώνα της Diana και έριξε κανονική "βόμβα" μεγατόνων στο Buckingham! Τι συνέβη;

Το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Πριγκίπισσα Diana: Σάλος στο παλάτι! Ποια έκλεψε την τιάρα της; Ντοκουμέντο!

Ένα από τα πλέον εικονικά κοσμήματα της Diana το δαχτυλίδι του αρραβώνα της

Το πιο ξεχωριστό κόσμημα της Diana δεν είναι άλλο από το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Κάρολο ένα ζαφείρι 12 καρατίων. Η ροζέτα συμπληρώνεται από τα 14 διαμάντια που είναι δεμένα με λευκόχρυσο 18 καρατίων. Ο William, με το ίδιο δαχτυλίδι, έκανε πρόταση γάμου στην Kate το 2010, δείχνοντας την αγάπη και το σεβασμό στην αγαπημένη του μητέρα. Η ιστορία του δαχτυλιδιού μας ταξιδεύει στην εποχή που ο πρίγκιπας Κάρολος πρότεινε στη Lady Diana Spencer να τον παντρευτεί μετά από ένα δείπνο μαζί της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους αρκετές εβδομάδες αργότερα, ο κόσμος ανακάλυψε το πανέμορφο δαχτυλίδι. Το οβάλ ζαφείρι Κεϋλάνης σχεδίασε ο οίκος Garrard, προμηθευτής της βασιλικής οικογένειας, και εμπνεύστηκε από μια καρφίτσα με ζαφείρι που κατασκευάστηκε για τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 1840, την οποία χάρισε στη βασίλισσα Βικτόρια ως γαμήλιο δώρο.

Βόμβα στο Buckingham! H Kate