Αδιανόητο! Ηθοποιοί θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 παίρνουν από τις επαναλήψεις 0,50 λεπτά το επεισόδιο!

Μιλάμε για μηνιάτικο 10 ευρώ!

Αδιανόητο! Ηθοποιοί θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 παίρνουν από τις επαναλήψεις 0,50 λεπτά το επεισόδιο!

Ηθοποιοί θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 παίρνουν από τις επαναλήψεις 0,50 λεπτά το επεισόδιο και μια μόνο λέξη μπορεί να το σχολιάσει... "αδιανόητο".

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, με την τηλεθέαση μέχρι και σήμερα να πιάσει πάνω από 20%.

Οι επαναλήψεις μπορεί να φέρουν αρκετά χρήματα στο κανάλι, για αυτό κιόλας την συνεχίζουν πολλά χρόνια μετά το τέλος της, ωστόσο δεν φέρνουν πολλά χρήματα στους πρωταγωνιστές.

Τέλος το μυστήριο! Ποιος πήρε το σπίτι τελικά στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Βλαχάκη ή Κατακουζηνός; Αποκάλυψη τώρα!

Κάθε ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και από το «Καφέ της Χαράς» το οποίο επίσης παίζει σε επανάληψη, παίρνει το αδιανόητο ποσό των 2,5 ευρώ, δηλαδή 50 λεπτά το επεισόδιο.

Μιλάμε για μηνιάτικο 10 ευρώ, δηλαδή το χρόνο 120 ευρώ.

ΑΝΤ1 επαναλήψεις σειράς

ΑΝΤ1: «Βόμβα» στο κανάλι! Τέλος σε πανάκριβο πρόγραμμα!

«Βόμβα» έσκασε στο κανάλι του ΑΝΤ1. Πέφτει τέλος σε πανάκριβο πρόγραμμα πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Αφορμή, ήταν τόσο τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση, όπως και το ότι δεν βρίσκουν... παίκτες για να πάρουν μέρος.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου», το «The Final Four» ρίχνει αυλαία πολύ νωρίτερα έπειτα από απόφαση. Το φινάλε ήταν να έρθει στο τέλος της χρονιάς ωστόσο πλέον φαίνεται ότι θα έρθει στις αρχές Δεκέμβρη.

Η αντίστοιχη εκπομπή στις ΗΠΑ κράτησε 6 εβδομάδες λόγω του ίδιου προβλήματος.

ΑΝΤ1 The final four

ΑΝΤ1: «Άνοιξαν» γαλλική σαμπάνια με τα νούμερα τηλεθέασης! Το πρόγραμμα που τους πήγε στην κορυφή!

«Άνοιξαν» γαλλική σαμπάνια στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα τηλεθέασης! Το πρόγραμμα που τους πήγε στην κορυφή και αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο!

Είναι σίγουρα από τα πιο δυνατά χαρτιά τους για φέτος, αν όχι το δυνατότερο.... Είναι ένα πρόγραμμα που το πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και τους δικαίωσε.

Αποκλειστικό - "φωτιά": Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 με συνοπτικές διαδικασίες ο...

Άλλωστε, τα χρήματα που έριξαν για να το στήσουν ήταν πάρα πολλά, ωστόσο τα παίρνουν πίσω από τις διαφημίσεις μιας και χτυπάει κόκκινο. Μιλάμε φυσικά για τις Άγριες Μέλισσες, που χτες έπαιξαν χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό και στο δυναμικό κοινό και με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, τα πήραν όλα και έφυγαν!

Δείτε τα εντυπωσιακά τέταρτα:

26.4
29.5
34
33.7

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την prime time ζώνη:

Prime time

ALPHA: Έρωτας Μετά 13,0

ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 19,4

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 13,9

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 30,9

STAR: The Globetrotters 17.2

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 12.1

OPEN: Απόδειξη Ενοχής 6,5