Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινημένος πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη! Κρατούσε ένα....

Ανατριχιατική στιγμή!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινημένος πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη! Κρατούσε ένα....

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια στιγμή όπου συγκινημένος βρισκόταν πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη και κρατούσε ένα...

Ο γνωστός τραγουδιστής με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα οπως ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αποκαλύψει τη μοιραία νύχτα ήταν μαζί.

Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμαθε για τον χαμό του φίλου του βυθίστηκε στο πλήθος όπως και όλη η Ελλάδα.

Ήταν ένας από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που τον είδαμε σε πολύ κακή κατάσταση.

Μάλιστα, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης όπου και έγινε η κηδεία, για το μνημόσυνο.

Εκεί, τον είδαμε να στέκεται συγκινημένος πάνω από τον τάφο του Παντελή και κρατούσε ένα κερί στο χέρι του για την μνήμη του.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έξοδος με μελαχρινή καλλονή! Δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό της!

Έξοδο με μελαχρινή καλλονή πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό της, όταν οι φωτογράφοι τους απαθανάτιζαν.

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε βρέθηκε στην Σχολή Καλών Τεχνών - "26η AXDW", όπου παρακολούθησε την λαμπερή επίδειξη των Mi-Ro.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος για ακόμη μια φορά πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων για την νέα του σχέση με αφορμή το ταξίδι τους, τράβηξε τα φλας των φωτογράφων με την συνοδό του.

Ο τραγουδιστής, έδωσε το παρών στην επίδειξη με την Έλενα Βαζούρα, καλή του φίλη και δεν σταμάτησαν να την κοιτάζουν, καθώς επέλεξε να κάνει μια άκρως fashion - chic εμφάνιση.

Κωνσταντίνος Αργυρός έξοδος μελαχρινή καλλονή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε! Ποιος είναι πιο όμορφος;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιος είναι πιο όμορφος; Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι γνωστός για την ομορφιά του και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Πρόσφατα όμως ανακαλύψαμε και από πήρε την εκπληκτική του εμφάνιση! Η ομοιότητα θα σας κάνει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πέρναγε μέχρι και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ύψος! Φτάνει το...

Συγκεκριμένα, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον γνωστή ερμηνευτή παλαιότερα μιας και ο πατέρας του, Βασίλης Αργυρός, τον επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει και καμάρωσε το γιο του με ένα πλατύ χαμόγελο.

Οι δυο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και ο μπαμπάς είναι ένας κούκλος! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δύο αδέλφια, τον Παύλο και την Κατερίνα και είναι ιδιαίτερα γνωστοί ήδη από τη γέννησή τους μιας και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική.

αργυρός πατέρας