«Εγκεφαλικό» με τον σύντροφο της «Δοξούλας» από το «Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπό του...

Είναι μαζί 10 χρόνια!

«Εγκεφαλικό» με τον σύντροφο της «Δοξούλας» από το «Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπό του...

Δείτε το πρόσωπό του συντρόφου της "Δοξούλας" από την αγαπημένη σειρά "Καφέ της Χαράς"! "Εγκεφαλικό θα πάθετε...

Σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και μίλησε για τον σύντροφό της.

Και όχι απλά μίλησε αλλά εξομολογήθηκε πως καθημερινά της απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους την αγαπά, την θαυμάζει, την πιστεύει και την στηρίζει.

Μέσα σε όλα αυτά όμως μιλά για την τελευταία εκείνη φορά που έκανε… τρέλες!

Καφέ της χαράς: Ο γιος της «Χαράς» και εκείνη μοιάζουν σαν δίδυμοι! «Τρομάξαμε» όταν είδαμε φωτογραφία...

Διασκέδασες πραγματικά στο ρεπό σου;

«Πριν από έναν μήνα, όπου έμεινα στο κρεβάτι όλη τη μέρα, το απόγευμα σύρθηκα στον καναπέ, άνοιξα την τηλεόραση και απόλαυσα ένα επεισόδιο του MasterChef. Ήταν ξεκούραστα»

Σύντροφος Δοξούλας από το Καφέ της Χαράς

Δέχτηκες ρομαντική έκπληξη από τον σύντροφό σου;

«Δεν μου κάνει ποτέ εκπλήξεις. Δεν περνάει μέρα, όμως, που να μη μου απαριθμήσει τους λόγους που με αγαπάει, με θαυμάζει, με πιστεύει και με στηρίζει. Αυτό –έπειτα από δέκα χρόνια– είναι από μόνο του έκπληξη»


Οργάνωσες μια φάρσα;

«Πριν από δύο χρόνια, όταν τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη με τον Κώστα Καραφώτη. Πήγα με τον άντρα μου στο ΚΕΠ να υπογράψουμε υπεύθυνη δήλωση πως μου επιτρέπει να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον Καραφώτη. Όταν του παρέδωσα τη δήλωση, έμεινε άναυδος!»


Έκανες μια κραιπάλη;
«Τον Φεβρουάριο, όπου, ύστερα από 16 ώρες δουλειάς, γύρισμα και δύο παραστάσεις, αντί να βρεθώ στο κρεβάτι μου, βρέθηκα με την παρέα στην πίστα ενός ρεμπετάδικου να χορεύω με αγνώστους μέχρι το πρωί!»


Είδες έναν εφιάλτη;
«Πριν από τη φετινή μου πρεμιέρα. Το γνωστό αγχωτικό όνειρο του ηθοποιού. Είδα πως δεν μπορούσα να φτάσω στο θέατρο, έφτασα τελικά αργά σε άλλο θέατρο, φόρεσα άλλο κοστούμι, θα έλεγα κείμενο που δεν ήξερα, και βγαίνοντας στη σκηνή έπεσα πάνω στον Κιμούλη!», λέει στο People.

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το «Καφέ της Χαράς» και μπορείτε να δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, ή αλλιώς «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς», μερικούς μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην άντρα της, μιλά για πρώτη φορά για το θέμα.

«Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα», είπε η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά»

Καφέ της χαράς: Ο γιος της «Χαράς» και εκείνη μοιάζουν σαν δίδυμοι! «Τρομάξαμε» όταν είδαμε φωτογραφία...

Τι τον οδήγησε όμως σε αυτό το σημείο; «Κανείς δεν ξέρει. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει», απάντησε η Σοφία Μουτίδου, που γνωρίσαμε ως «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς».


Και δήλωσε για τον πρώην άντρα της: «Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;». Δείτε το πρόσωπό του, όπως δημοσιεύτηκε στο Iefimerida:

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!