Μελίνα Ασλανίδου: Πώς ήταν το πρόσωπό της πριν γίνει γνωστή; 10 χρόνια πριν ήταν....

Το πιο επικό flashback!

Μελίνα Ασλανίδου: Πώς ήταν το πρόσωπό της πριν γίνει γνωστή; 10 χρόνια πριν ήταν....

Πώς ήταν το πρόσωπο της Μελίνας Ασλανίδου πριν γίνει γνωστή; 10 χρόνια πριν ήταν αρκετά διαφορετική!

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις τραγουδίστριες που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στο ελληνικό τραγούδι. Η ίδια, ανήκει πλέον στην πρώτη γραμμή, όμως 10 χρόνια πριν τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά.

Η τότε πολύ νεαρή Μελίνα Ασλανίδου, ήταν ένα ακόμα φρέσκο πρόσωπο που πάλευε να ξεχωρίσει στην ελληνική showbiz. Δείτε το πρόσωπό της το 2009 και πείτε μας, δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ;

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτό το τοπάκι της, ξεπουλάει σε όλα τα μαγαζιά! Φοριέται από όλες μας!

Μελίνα Ασλανίδου πρόσωπο παλιά

Μελίνα Ασλανίδου: Η γυναίκα με τα... χίλια πρόσωπα! Η φωτογραφία από το παρελθόν πρόδωσε τα «πειράγματα» που έκανε!

Η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται πως είναι η γυναίκα με τα... χίλια πρόσωπα! Έσκασε αυτή η φωτογραφία από το παρελθόν και πρόδωσε τα «πειράγμτα» που έκανε στο πρόσωπό της!

Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος εμφανίζεται τηλεοπτικά στο X-Factor είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες που υπάρχουν στην showbiz.

Η Μελίνα Ασλανίδου πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει θέμα συζήτης για το πόσο... υαλουρονικό έχει χρησιμοποιήσει στα χείλη της και αυτήν την φορά βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία από όταν ήταν σε μικρή ηλικία που φαίνεται ότι ίσως και να έχει πειράξει μια στάλια τα χειλάκια της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου πειράγματα πλαστικές χείλη

Μελίνα Ασλανίδου: Έδειξε το πρόσωπό της μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές! Αυτή είναι πραγματικά...

Η Μελίνα Ασλανίδου μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές έδειξε το πρόσωπό της! Αυτή είναι πραγματικά... Η φωτογραφία στην δημοσιότητα!

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν ο Τάκης Ζαχαράτος, την είχε κατηγορήσει για υαλουρονικό και άλλα!

Είπε χαρακτηριστικά, όπως ήδη σας έχουμε γράψει:

«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη.

Αυτή, λοιπόν, ήταν η μούρη έτσι, τώρα κάπως την έφτιαξε, αλλά χαλάει το μαλλί. Φτιάχνει μούρη, φτιάχνει το μαλλί, χαλάει το ρούχο. Δηλαδή αυτή κάπου δεν θα το βρει ποτέ, όλο κάτι θα χαλάει. Σε όλο αυτό το υαλουρονικό και την καούκα, με κουράζει. Επειδή ξέρω από draq show και όταν είναι να κάνω μια persona θέλει τόση ώρα, απορώ πως βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν μια μεταμόρφωση σε κάτι άλλο, που δεν είναι ο εαυτός τους, για να κάνουν μια κριτική. Δεν είναι όλες Άννα Βίσση… Άννα Βίσση είναι μια και έκλεισε το εργοστάσιο». Σήμερα, λίγες μόνο μέρες μετά το όλο περιστατικό, η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και έγραψε στην λεζάντα:

«Καλημερουδια βάλτε χρώμα στη ζωή σας σήμερα το 4ο live xfactor παιδιά εεεε???@xfactorgreece @opentvgr» Δείτε την όπως είναι πραγματικά χωρίς μακιγιάζ: