Παντελής Παντελίδης: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία από το τροχαίο! Το σεντόνι και η σωρός!

Προσοχή, σκληρή εικόνα!

Παντελής Παντελίδης: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία από το τροχαίο! Το σεντόνι και η σωρός!

Ο Παντελής Παντελίδης και η «απαγορευμένη» φωτογραφία από το τροχαίο! Το σεντόνι και η σωρός που λίγοι αντέχουν να δουν!

Ο Παντελής Παντελίδης (Νέα Ιωνία Αττικής, 23 Νοεμβρίου 1983 – Ελληνικό Αττικής, 18 Φεβρουαρίου 2016) ήταν Έλληνας καλλιτέχνης, λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός, συνθέτης, πρώην ποδοσφαιριστής και υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο ίδιος, συγκλόνισε το πανελλήνιο με το τροχαίο στο οποίο έχασε την ζωή του.

Εξω αρχίζει σιγά-σιγά να ξημερώνει. Ο Παντελής Παντελίδης, ξέροντας πως ακολουθούσε η μεγάλη πρεμιέρα, αποφάσισε να φύγει και να πάει στις Τζιτζιφιές, να κοιμηθεί στο μαγαζί. Οι αστυνομικοί μέσα από τις καταθέσεις της Μίνας και της Φρόσως θα προσπαθήσουν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο. Γιατί δηλαδή ο νεαρός τραγουδιστής φεύγοντας από το Γκολφ της Γλυφάδας δεν πήγε κατευθείαν από την παραλιακή στις Τζιτζιφιές, αλλά αποφάσισε να περάσει και πάλι από το ίδιο σημείο για να βγει στη Βουλιαγμένης από την αερογέφυρα στο ύψος του παλιού αεροδρομίου; Ισως, λένε οι πληροφορίες, γιατί έπρεπε να επιστρέψει τα κορίτσια στα σπίτια τους. Τη μία στην Καλλιθέα και την άλλη στου Ζωγράφου.

Στην αερογέφυρα, λίγο προτού βγει στη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, το θηριώδες Mercedes ML κινούνταν με ταχύτητα η οποία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, μπορεί και να άγγιζε τα 150 χιλιόμετρα την ώρα. Οι πρώτες καταθέσεις των κοριτσιών λένε ότι ο Παντελής δευτερόλεπτα πριν το SUV προσκρούσει στο κράσπεδο έγειρε στο κάθισμα της συνοδηγού, εκεί όπου βρισκόταν η 21χρονη Φρόσω. Ισως, λένε, έγειρε επειδή αποκοιμήθηκε ή λιποθύμησε από την κούραση. Μπορεί, πάλι, να διαισθάνθηκε το κακό και να έσκυψε για να γίνει ασπίδα για τη νεαρή κοπέλα…

Παντελής Παντελίδης: Τι έκανε 12 ώρες πριν το τροχαίο; Ανατριχίλα από την αποκάλυψη....

Από την έρευνα της Τροχαίας προκύπτει ότι τόσο ο τραγουδιστής όσο και η 21χρονη Φρόσω δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Τις είχαν, όπως λένε στη γλώσσα των αστυνομικών, «πατημένες», δηλαδή περασμένες στο κάθισμα για να μη χτυπάει το αλάρμ. Η 30χρονη Μίνα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, αν και φορούσε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε σοβαρότερα από την συνοδηγό, για την οποία το σώμα του Παντελίδη λειτούργησε σαν ασπίδα, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί σοβαρά και να τη γλιτώσει με ένα κάταγμα στον δεξί της ώμο. Η σοβαρότερα τραυματισμένη φίλη της χρειάστηκε να περάσει αρκετές ώρες στο χειρουργείο του «Ευαγγελισμού» προκειμένου να διαφύγει τον κίνδυνο. Μια εικόνα που κυκλοφόρησε, θεωρήθηκε από πολλούς απαγορευμένη! Όπως θα δείτε, είναι η στιγμή που βγάζουν την σωρό του τραγουδιστή από το όχημα με σεντόνι....

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!

Ο Παντελής Παντελίδης συγκινεί ακόμα! Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά και λίγοι πρόσεξαν...

Στις 18 Φεβρουαρίου θα κλείσουν 4 χρόνια θλίψης από τον άδικο θάνατο του Παντελή και τιμώντας τη μνήμη του, ο street artist Fauesder, προχώρησε σε μία μοναδική δημιουργία στο σημείο του δυστυχήματος.

Όπως μπορείτε να δείτε κατάφερε να φτιάξει ένα μεγάλο graffiti - προσωπογραφία του Παντελή Παντελίδη επί της Βουλιαγμένης. Το σχέδιο του Fauesder βρίσκεται στην άσφαλτο και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει βλέποντάς το από drone.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το τηλεφώνημα μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! «Μου είπαν πως...»!

Δείτε φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!