Diana: Πριν πεθάνει φορούσε στο λαιμό κολιέ με μαργαριτάρια! Το έχασε μέσα από τα χέρια της η Meghan!

Πουλήθηκε για 9,6 εκατομμύρια! Δείτε το...

Diana: Πριν πεθάνει φορούσε στο λαιμό κολιέ με μαργαριτάρια! Το έχασε μέσα από τα χέρια της η Meghan!

Πριν πεθάνει η Diana φορούσε στο λαιμό κολιέ με μαργαριτάρια! Το έχασε μέσα από τα χέρια της η Meghan!

Η πριγκίπισσα μπορεί να έφυγε, με τραγικό τρόπο, από την ζωή το 1997, ωστόσο, παραμένει θέμα συζήτησης ακόμα και σήμερα, ιδίως για το στυλ της.

Λίγες ημέρες αφότου δημοπρατήθηκαν χειρόγραφες επιστολές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, στο «σφυρί» βγαίνει το διαμαντένιο κολιέ που φόρεσε σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της, σχεδόν δύο μήνες πριν πεθάνει.

Αυτά τα σκουλαρίκια δεν τα έβγαζε από πάνω της η Diana και τώρα της τα πήρε η Meghan!

Πρόκειται για ένα μοναδικό κολιέ, που αποτελείται από 178 διαμάντια και τα αγαπημένα μαργαριτάρια της Diana, το οποίο στόλισε τον λαιμό της όταν παρακολούθησε την παράσταση Η Λίμνη των Κύκνων, στο Royal Albert Hall, τον Ιούνιο του 1997. Μάλιστα, το κόσμημα σχεδιάστηκε ειδικά γι’ αυτή την εμφάνιση και για τον λόγο αυτό έχει το όνομα Swan Lake Suite!

Diana θάνατος

Αμέσως μετά την παράσταση, η πριγκίπισσα επέστρεψε το κολιέ στον κοσμηματοπώλη Garrard για να της κατασκευάσει ασορτί σκουλαρίκια. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τα φορέσει ποτέ, αφού σκοτώθηκε δύο μήνες αργότερα.

Αργότερα, ο Garrard πούλησε το κόσμημα σε Βρετανό επιχειρηματία που το ήθελε για τη σύζυγό του και εκείνος το έβγαλε δημοπρασία το 1999, δίνοντας μέρος από τα έσοδα στο ίδρυμα για τη μνήμη της Diana. Αγοραστής ήταν ένας συλλέκτης από τις ΗΠΑ, που έδωσε 360.000 λίρες για να αποκτήσει το κολιέ και τα σκουλαρίκια.

Η «περιπέτεια» του θρυλικού κοσμήματος συνεχίστηκε, καθώς βρέθηκε στα χέρια Τεξανού δισεκατομμυριούχου ο οποίος στόλισε με αυτό την βιτρίνα του καταστήματος, ενώ το 2010 πέρασε στην κατοχή ενός ζευγαριού από την Ουκρανία έναντι 500.000 λιρών.

Diana κολιέ

Σήμερα, το ζευγάρι πουλάει το κολιέ και η τιμή του αναμένεται να «αγγίξει» τα 9,6 εκατομμύρια λίρες!

Δεν ντράπηκε! Η Meghan πήρε μέχρι και τα ρούχα της Diana!

Δεν ντράπηκε καθόλου η Meghan Markle! Πήρε μέχρι και τα ρούχα της Diana.

Πολλοί είναι αυτοί που παραλληλίζουν την πριγκίπισσα Diana με την Meghan Markle και η ίδια έχει δηλώσει πολλάκις πως το στιλ ήταν εικονικό και έμπνευση για μία ολόκληρη γενιά γυναικών.

Σκάνδαλο μεγατόνων στο παλάτι! Η Meghan ήθελε την τιάρα της Diana αλλά δεν την άφησαν να την πάρει!

'Έχουμε δει αρκετές φορές τη σύζυγο του Harry να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με συλλεκτικά κομμάτια από τη συλλογή της αγαπημένης λαίδης, ενώ ακόμα και στο γάμο της ζήτησε να φορέσει την τιάρα της Diana, ωστόσο η Ελισάβετ δεν την άφησε.

Μία νέα εμφάνιση της Meghan ήρθε να ταράξει τα νερά στο παλάτι, μιας και η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε στην στην επέτειο της «Ημέρας μνήμης» της Βρετανίας για τους νεκρούς του Α' Παγκοσμίου Πολέμου φορώντας ένα μαύρο παλτό και μία κόκκινη παπαρούνα στο στήθος. Το σύνολό της μας πήγε πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα μας θύμισε το ίδιο μαύρο παλτό που είχε φορέσει σε αντίστοιχη περίσταση η Diana.

Meghan Markle Diana

diana