Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη! Το κοινό στοιχείο που είχαν Κουτουμάνος - Λυκουρέζος! Δεν το γνώριζε κανείς...

Απίθανο αλλά... όντως συνέβη...

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη! Το κοινό στοιχείο που είχαν Κουτουμάνος - Λυκουρέζος! Δεν το γνώριζε κανείς...

Δεν το γνώριζε πραγματικά κανείς! Αυτό είναι το κοινό στοιχείο που είχαν και οι δυο σύζυγοι της Ζωής Λάσκαρη! Αποκάλυψη για τον Πέτρο Κουτουμάνο και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Η ηθοποιός το 1967 ήταν για την Ελλάδα το «μοιραίο θηλυκό» και μια από τις τρεις πιο εμπορικές σταρ του σινεμά. (Οι άλλες δυο ήταν η Άλικη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη).

Ηταν μόλις 23 χρονών, το αντρικό κοινό ήταν ερωτευμένο μαζί της, αλλά εκείνη ήταν ερωτευμένη με τον Καλαματιανό επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1966 όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Οκτώβρη του 1967 στον Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη. Ο πλούσιος μεγαλοεπιχειρηματίας και η σταρ του σινεμά θα μείνουν πίσω από τα ανάκτορα στην οδό Λυκείου 2. Σε εννέα μήνες θα έρθει στον κόσμο η κόρη τους Μάρθα. Για τα μάτια του κόσμου ο γάμος θα φαίνεται φυσιολογικός ως τις 5 Φλεβάρη του 1971, τότε που η Ζωή θα μαζέψει τα πράγματά της με φορτηγό και θα φύγει. Το παιδί θα το στείλουν στο Παλαιό Φάληρο στους γονείς του επιχειρηματία. Το περιοδικό «Οικογενειακός Θησαυρός» που ασχολήθηκε με το διάσημο διαζύγιο γράφει στο εξώφυλλό του: «Το χάσμα είναι αγεφύρωτο». Μάλιστα το τεύχος φιλοξενεί συνέντευξη του Γιώργου Μισαηλίδη, ο οποίος ήταν ο δικηγόρος του Κουτουμάνου.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είδαμε ποτέ φωτογραφίες από το γάμο με το Λυκουρέζο! Η αποκάλυψη μετά το θάνατο της!

Ο δικηγόρος θα δηλώσει: «Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι πριν το γάμο η Λάσκαρη του είχε υποσχεθεί ότι θα αφήσει την καριέρα της για χάρη της οικογένειας, ενόψει μάλιστα και του ερχομού της κόρης τους. Λόγο που όχι μόνο δεν κράτησε, αλλά έθεσε και έβαλε την ζωή του παιδιού σε κίνδυνο, αφού ήταν έγκυος όταν γύριζε την ταινία «Ολγα αγάπη μου» της Φίνος Φιλμ.

Ζωή Λάσκαρη Κουτουμάνος γάμος

Ο Πέτρος Κουτουμάνος ήθελε να έχει την γυναίκα του στο σπίτι. Κάθε μέρα τσακώνονταν, είχαν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν είχαν κοινά ωράρια στο φαγητό, τη δουλειά και τη διασκέδαση μιας και η Ζωή ήθελε να διασκεδάζει μέχρι το πρωί σε νυχτερινά κέντρα. Εμφανίζονταν δε, με τρόπο «εντυπωσιακό» παρά τις αντιρρήσεις του. Όλα αυτά τα γεγονότα δημιούργησαν ισχυρό κλονισμό στο γάμο και η συμβίωση έγινε αφόρητη».

Ο γάμος με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Ζωή Λάσκαρη Αλέξανδρος Λυκουρέζος γάμος

Ωστόσο, και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο τελευταίος σύζυγος της Ζωής Λάσκαρης διατηρούσε στενές σχέσεις με την Καλαμάτα. Παππούς του ήταν ο Κωνσταντίνος Λυκουρέζος, ο οποίος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1860. Ο Κ. Λυκουρέζος, μάλιστα, ήταν ενεργός δικηγόρος της Καλαμάτας, ενώ ασχολήθηκε και με τα δημοτικά. Ο εγγονός του, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της Ζωής Λάσκαρη και σύντροφός της επί δεκαετίες. Μάλιστα, η αγάπη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Μεσσηνία είναι μεγάλη και αρκετές φορές η ηθοποιός τον είχε ακολουθήσει στα ταξίδια του στο Νομό. Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει υπάρξει και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με την Ένωση Κεντρώων το 1974.

Η επαγγελματική σχέση με την Καλαμάτα

Σημειώνεται ότι η Ζωή Λάσκαρη είχε και επαγγελματική σχέση με την Καλαμάτα, καθώς το 2000, σε συνεργασία με το ΔΗΠΗΘΕ Καλαμάτας ανέβασε το θεατρικό έργο «Σκηνές Γάμου». Η παράσταση, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας και αποτέλεσε την αφορμή η ηθοποιός να επισκεφθεί την Καλαμάτα αρκετές φορές.

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία ντροπής από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη μια φωτογραφία "ντροπής" για ένα περιστατικό που συνέβη στην κηδεία της!

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που πήγαν να της πουν το τελευταίο αντίο! Η οικογένειά της, δε, ήταν συντριμιασμένη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό τον χαμό!

Υπήρξαν, όμως, άνθρωποι που είχαν θράσος κι έκαναν το απίστευτο!

Ζωή Λάσκαρη: Αγνώριστη σε φωτογραφία με τον Λυκουρέζο! Την δημοσίευσε η κόρη της...

Έβγαλαν το κινητό τους και το tablet τους για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από την ταφή! Ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Ελένη και τη Μάρθα Κουτουμάνου πενθούσε κάποιοι νοιάζονταν μόνο για να ανεβάσουν ένα στόρι....

Ντροπή!

Δείτε την φωτογραφία...

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία «ντροπής» από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...