Δούκισσα Νομικού: Δεν έχει μόνο δυο παιδιά! Η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια...

Τα έχετε δει;

Δούκισσα Νομικού: Δεν έχει μόνο δυο παιδιά! Η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια...

Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει μόνο δυο παιδιά. Αυτή είναι η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια της, την οποία λατρεύει με τον σύζυγο της.

Η παρουσιάστρια πριν ακόμη φέρει στον κόσμο στον γιο της και την κόρη της, είχε σαν παιδιά της - και ακόμη έχει - τα τρία σκυλιά που έχει με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Δούκισσα Νομικού καθημερινά αναρτούσε διάφορες φωτογραφίες με στιγμές τους, από βόλτες τους, αλλά και από μέσα στο σπίτι.

Δούκισσα Νομικού: Έβγαλε φωτογραφία την κόρη της την ώρα που κοιμάται! Η εικόνα θα σας "κλέψει" την καρδιά!

Μάλιστα, η παρακάτω είναι μια από τις πιο γλυκιές που έχει αναρτήσει! Τα δυο λαμπραντόρ ο Δημήτρης Θεοδωρίδης τα είχε αρχικά πριν γνωρίσει την Δούκισσα Νομικού, ενώ τον Hooch τον απέκτησαν μαζί.

Δούκισσα Νομικού παιδιά φωτογραφία

Δούκισσα Νομικού: Το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό! Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της!

Αυτό είναι το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό η Δούκισσα Νομικού. Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της από τα άσχημα όνειρα που μπορεί να έχουν.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στο γιο της όσο και στην κόρη της και τους αφιερώνει πολύ χρόνο καθημερινά και δεν τα αφήνει από το πλευρό της.

Μπορεί να σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο πάντα πρώτη της προτεραιότητα θα είναι ο Σάββας και η Αναστασία.

Όπως είδαμε σε φωτογραφίες στο Instagram η Δούκισσα Νομικού έχει διακοσμήσει τα δωμάτια τους με ένα αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό. Για να προστατεύσει τα παιδιά της από τα κακά όνειρα έχει κρεμάσει στους τοίχους των υπνοδωματίων τους, ονειροπαγίδες.

Δούκισσα Νομικού Σάββας φυλαχτό

Δούκισσα Νομικού Αναστασία υπνοδωμάτιο

Δούκισσα Νομικού: Έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...

Η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται και είχε προκαλέσει εντυπώσεις!

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί σήμερα απολαμβάνει την ευτυχία της μητρότητας, αλλά πριν από έντεκα χρόνια διεκδικούσε το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2007, και είχε το άγχος της... επιτυχίας!

Την άνοιξη του 2007, το ξανθό κορίτσι με τον αριθμό 22 εμφανίστηκε στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και τον διαγωνισμό ομορφιάς και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η Δούκισσα Νομικού την προκάλεσε και της απάντησε με φωτογραφία! Ήταν μαζί με τον γιο της!

Η Δούκισσα Νομικού πέρα από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2007, κέρδισε έναν ακόμη, αποσπώντας έτσι τα χειροκροτήματα από τα μέσα κιόλας της βραδιάς. Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες η Δούκισσα, είχε πιο λεπτά φρύδια, πιο σκούρα μαλλιά και ελαφρώς πιο λεπτά χείλη! Ιδού λοιπόν όλο το υλικό:

Η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...Έμοιαζε με άλλη η Δούκισσα Νομικού όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...Έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού που κανείς δεν θυμάται...