«Τατουάζ»: Η Δανάη Παππά δεν είναι μόνο ηθοποιός! Έχει σπουδάσει και... Αποκάλυψη!

Δεν πάει καθόλου το μυαλό σας!

«Τατουάζ»: Η Δανάη Παππά δεν είναι μόνο ηθοποιός! Έχει σπουδάσει και... Αποκάλυψη!

Η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το «Τατουάζ» δεν είναι μόνο ηθοποιός. Έγινε η αποκάλυψη. Έχει σπουδάσει και...

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και όχι άδικα, καθώς απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για τον ρόλο της στην σειρά του Alpha tv.

Η Δανάη Παππά, γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή της είναι από την Κέρκυρα και το Αγρίνιο.

Αποκάλυψη «βόμβα»! Η Δανάη Παππά είχε χωρίσει εξαιτίας του Στέφανου από το «Τατουάζ»! Η αλήθεια για πρώτη φορά...

Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και επαγγελματικά ενώ έχει δουλέψει και ως μοντέλο. Όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε για έξι μήνες στο Λονδίνο όπου έκανε μαθήματα χορού και θεάτρου.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, το 2017, δέχτηκε ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου για ένα ρόλο στη σειρά Το Τατουάζ, όπου ο ρόλος της την ήθελε να είναι χορεύτρια.

Δανάη Παππά: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό του "Τατουάζ"! Το χειρουργείο και η ανακοίνωση του γιατρού...

Ένα περιστατικό που σημάδεψε την ηθοποιό του "Τατουάζ", Δανάη Παππά! Η αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες, το χειρουργείο και την ανακοίνωση του γιατρού...

Είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίασες στην τηλεόραση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για τη Δανάη Παππά, η οποία έπαιξε στη σειρά “Τατουάζ” και σε συνέντευξή της το 2017 αποκάλυψε ένα ατύχημα που της είχε συμβεί ενώ φοιτούσε στη σχολή χορού Broadway Dance Center.

Θα παγώσετε! Αυτός ο κούκλος μελαχρινός είναι αδερφός ηθοποιού από το "Τατουάζ"! Μοιάζουν πολύ...

“Για κάποιους η ρήξη μηνίσκου φαίνεται παιχνιδάκι, εμένα όμως μου στοίχισε ένα δίμηνο με πατερίτσες. Θυμάμαι ακόμη τα φώτα του χειρουργείου αλλά και την υπόδειξη του γιατρού ότι πρέπει να μείνω αρχικά στο κρεβάτι και μετά να περπατώ για πέντε μήνες με πατερίτσες. Αυτή ήταν και η δυσκολότερη περίοδος της ζωής μου. Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί. Η ακινησία για έναν χορευτή είναι σαν θάνατος, σαν να του κόβεις το οξυγόνο. Αν δεν είχα τη συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων, δεν ξέρω πώς θα τα είχα καταφέρει”, είπε χαρακτηριστικά.