Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή ήταν η σύντροφος του πριν την Ιλένια - «Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες»!

Σήμερα, αυτή την σχέση δεν την θυμάται κανείς!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή ήταν η σύντροφος του πριν την Ιλένια - «Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες»!

Αυτή είναι η σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου πριν τον χωρισμό με την Ιλένια Ουίλιαμς. Το γνωρίζανε όλοι, αλλά σήμερα δεν το θυμάται κανείς. «Χωρίσαμε γιατί με κεράνωνες», του είχε πει.

Ο παρουσιαστής, αρκετό καιρό πριν γνωρίσει την Ιλένια, βρισκόταν σε σχέση με ηθοποιό η οποία σήμερα ασχολείται με το τραγούδι.

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό τους, είχε βρεθεί στην εκπομπή του «Ougachallenge» και τους άφησε όλους άφωνους με την χιουμοριστική ατάκα της «Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες!».

Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ, με την οποία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν αρκετό καιρό μαζί. Πλέον όμως η τότε σχέση τους έχει γίνει μια όμορφη τρυφερή φιλία

Δημήτρης Ουγγαρέζος πρώην σύντροφος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ραντεβού με γνωστή ηθοποιό λίγο μετά από τον χωρισμό του! (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βγήκε ραντεβού με γνωστή ηθοποιό λίγο μετά από τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο γνωστός παρουσιαστής μετά από πολλά χρόνια σχέση με την καλλονή τραγουδίστρια -πλέον- Ιλένια και μετά από τον τραγικό χαμό της μητέρας του ξεκίνησε να πατάει ξανά στα πόδια του!

Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είχε ζητήσει δημόσια από την τηλεοπτική «Βάνια» και ηθοποιό, Ματίνα Νικολάου, να βγούνε ραντεβού και να απολαύσουν μαζί μαύρο μπακαλιάρο.

Αυτή η ημέρα λοιπόν έφτασε και τα πρώτα πλάνα από το πολυσυζητημένο ραντεβού προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε μεταξύ άλλων:

«Ξέρεις έχω πολύ καιρό να το κάνω αυτό γιατί είχα πολλά χρόνια σχέση και τώρα χώρισα…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή! Πόσο ίδιοι είναι;

Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έφυγε από τη ζωή. Πόσο ίδιοι είναι με τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1;

Μέσα σε δέκα μήνες, έχασε δυο αγαπημένα του πρόσωπα. Τον πατέρα του ο οποίος έφυγε πρώτο και μετά από λίγο καιρό και την μητέρα του.

Η κηδεία της μητέρας του έγινε πριν από λίγες εβδομάδες και στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου βρέθηκαν κοντινά του πρόσωπα τα οποία τον στήριξαν στην δύσκολη στιγμή.

Πριν από δέκα ωστόσο μήνες, "έφυγε" και ο πατέρας του, Γιώργος με τον οποίο όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζουν πάρα πολύ!

Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρόσωπο του πατέρα του