Μελίνα Ασλανίδου: Σε τρυφερή στιγμή με Έλληνα τραγουδιστή! Η φωτογραφία που βγήκε στο φως!

Ποιος είναι;

Μελίνα Ασλανίδου: Σε τρυφερή στιγμή με Έλληνα τραγουδιστή! Η φωτογραφία που βγήκε στο φως!

Σε τρυφερή στιγμή με Έλληνα τραγουδιστή απαθανάτισαν την Μελίνα Ασλανίδου. Η φωτογραφία που βγήκε στο φως για τις ανάγκες του νυχτερινού κέντρο όπου τραγουδούσε.

Μπορεί η τραγουδίστρια πλέον να εμφανίζεται στο Hotel Ερμού, έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την περασμένη σεζόν ωστόσο, ήταν μαζί με αγαπημένο τραγουδιστή.

Μελίνα Ασλανίδου: Ο γάμος που την γέμισε ευτυχία! "Έπεσαν" όλα τα βλέμματα πάνω στο νυφικό!

Μάλιστα, για τις ανάγκες της φωτογράφισης για την αφίσα τους, είχαν ποζάρει μαζί σε μια άκρως τρυφερή στιγμή, όπως θα δείτε και παρακάτω.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχος, με τον οποίες μας είχε χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Μελίνα Ασλανίδου τραγουδιστής τρυφερές στιγμές

Μελίνα Ασλανίδου: Αδιανόητο! Πριν λίγα χρόνια είχε αυτό το πρόσωπο! Τρομάξαμε να την καταλάβουμε!

Αδιανόητο! Η Μελίνα Ασλανίδου πριν λίγα χρόνια είχε αυτό το πρόσωπο. Τρομάξαμε να την καταλάβουμε σε αυτή την φωτογραφία.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας και μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου του σήμερα, με την Μελίνα Ασλανίδου στην αρχή της καριέρας της είναι αρκετά διαφορετική στο πρόσωπο.

Μελίνα Ασλανίδου: Ο γάμος που την γέμισε ευτυχία! "Έπεσαν" όλα τα βλέμματα πάνω στο νυφικό!

Είδαμε μια φωτογραφία της από τα παλιά και τρομάξαμε να την καταλάβουμε. Τότε η τραγουδίστρια είχε διαφορετικό σχήμα φρυδιών λόγω της μόδας, μικρότερα χείλη, αλλά και διαφορετικά μαλλιά.

Δείτε και μόνοι σας;

Μελίνα Ασλανίδου πρόσωπο πλαστικές

Μελίνα Ασλανίδου: Η γυναίκα με τα... χίλια πρόσωπα! Η φωτογραφία από το παρελθόν πρόδωσε τα «πειράγματα» που έκανε!

Η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται πως είναι η γυναίκα με τα... χίλια πρόσωπα! Έσκασε αυτή η φωτογραφία από το παρελθόν και πρόδωσε τα «πειράγμτα» που έκανε στο πρόσωπό της!

Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος εμφανίζεται τηλεοπτικά στο X-Factor είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες που υπάρχουν στην showbiz.

Η Μελίνα Ασλανίδου πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει θέμα συζήτης για το πόσο... υαλουρονικό έχει χρησιμοποιήσει στα χείλη της και αυτήν την φορά βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία από όταν ήταν σε μικρή ηλικία που φαίνεται ότι ίσως και να έχει πειράξει μια στάλια τα χειλάκια της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου πειράγματα πλαστικές χείλη