Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον Μανώλη; Ο μυστικός ρόλος του στην σειρά που δεν μάθαμε ποτέ!

Δε θα το πιστεύετε!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον Μανώλη; Ο μυστικός ρόλος του στην σειρά που δεν μάθαμε ποτέ!

Θυμάστε τον Μανώλη από την σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Ο μυστικός του ρόλος που δεν μάθαμε ποτέ!

Ο Μανώλης και ο εκπληκτικός σκύλος του, Αρφ, βρίσκεται σχεδόν κάθε βράδυ στο μπαρ όπου δουλεύουν η Ελένη και η Πέγκι και αναμένει μάταια την παραγγελία του.

Είναι ίσως ο μόνος θαμώνας του μπαρ που ανέχεται τις δύο σερβιτόρες που κάνουν τα πάντα, εκτός από το να δουλεύουν.

Αυτό που είναι ίσως λιγότερο γνωστό είναι πως ο άνθρωπος που υποδύεται τον Μανώλη δεν είναι ηθοποιός, αλλά ο ενδυματολόγος της σειράς.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την "θεία Μάρω" όλοι την αγαπήσαμε! Σήμερα η ηλικία της κοντεύει τα 100 αλλά παραμένει ίδια!

Το όνομά του είναι Μανώλης Γαλετάκης και ήταν ενδυματολόγος στο σίριαλ, όπως και αργότερα στην κωμική σειρά "Σαββατογεννημένες".

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το μυστικό πίσω από τα ονόματα των μαθητών του Κατακουζηνού που δεν ήξερε κανείς μέχρι τώρα!

Στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης υπάρχει αυτό το μυστικό πίσω από τα ονόματα των μαθητών του Κατακουζηνού που δεν ήξερε κανείς μέχρι τώρα!

Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που προβάλλεται για χρόνια αλλά ποτέ δεν γίνεται βαρετή και πάντα «σκίζει» από νούμερα, έχει κάποια μυστικά που δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι και σήμερα.

Για παράδειγμα, θυμάστε τους μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού; Ήταν ο Ιωάννου, η Μπουκουβάλα και ο Αναγνώστου!

Κωνσταντίνου και Ελένης σειρά Αντ1 μαθητές Κατακουζηνός

Τα ονόματα αυτά λοιπόν δε δόθηκαν τυχαία αντίθετα ήταν ένα λογοπαίγνιο με το ονοματεπώνυμο της συγγραφέως Ιωάννας Μπουκουβάλα - Αναγνώστου!

Η «Ρόζμαρι» από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι πλέον 63! Αν δείτε πως διατηρείται θα σας «πέσουν» τα μαλλιά...

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τρελά ερωτευμένος με ηθοποιό από το 50-50 ο «Μάνθος»! Είναι μαζί 5 χρόνια...

Τρελά ερωτευμένος με ηθοποιό από το 50-50 δηλώνει ο «Μάνθος» από τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Είναι μαζί 5 χρόνια...

Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα, είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας σόου μπιζ, που κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους κρατάνε χαμηλούς τόνους και σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Ηθοποιοί και οι δύο, αγαπούν το θέατρο και όποτε βρίσκουν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, παρακολουθούν φίλους και συναδέλφους του σε θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες με τον Βασίλη Κούκουρα και τη Βάνα Ραμπότα από τη νυχτερινή τους έξοδο
Το βράδυ της Τετάρτης, η Βάνα Ραμπότα και ο Βασίλης Κούκουρας βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «The Sunset Limited» στο θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάθαμε την ηλικία του «Μάνθου» και πάθαμε σοκ! Δεν παίζει να είναι τόσο...

Μάνθος Κωνσταντίνου και Ελένης

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα».

Οι ρόλοι που έκαναν γνωστό τον Βασίλη Κούκουρα στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, στην πετυχημένη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, στη σειρά «Εμείς κι εμείς». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου είχε μια συγκινητική τηλεφωνική συνομιλία με την τηλεοπτική «μοναδική του αγάπη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μάνθος Κωνσταντίνου και Ελένης σχέση

Από το 2014, έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή το 2005 στο ρόλο της Ειρήνη Καραμπέτη στην κωμική σειρά «Πενήντα Πενήντα». Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου και Μαρία Ανδρούτσου με τη σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Βασίλης Κούκουρας σχέση