Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο άνδρας που διατηρούσε σχέση πριν τον Λυκουρέζο και τον Κουτουμάνο! Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι!

Είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα!

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο άνδρας που διατηρούσε σχέση πριν τον Λυκουρέζο και τον Κουτουμάνο! Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι!

Αυτός ήταν ο άνδρας που η Ζωή Λάσκαρη διατηρούσε σχέση πριν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον Πέτρο Κουτουμάνο. Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι.

Μπορεί να μην έφτασε η σχέση τους στον γάμο, ωστόσο έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που παραπέμπει σε κινηματογραφικό σενάριο.

Η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος, συνδέθηκαν ερωτικά από το 1970 έως και το καλοκαίρι του 1973, ενώ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Μαριχουάνα Στοπ.

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη σοκ δυο χρόνια μετά το θάνατο της! Στο σπίτι της κρατούσε κρυμμένα...

Αναμφισβήτητα, το τότε ζευγάρι συγκέντρωνε το ενδιαφέρον των Μέσων και του Τύπου και γράφονταν διάφορα για την σχέση τους. Μάλιστα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ερμηνεύσει για εκείνη το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά», ενώ η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια».

Ζωή Λάσκαρη σύντροφος

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Χάνει το σπίτι που γνωρίστηκε με την Λάσκαρη; Για πόσα λεφτά το δίνει η τράπεζα!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος χάνει το σπίτι που γνωρίστηκε με την Λάσκαρη; Για πόσα λεφτά το δίνει η τράπεζα! Ραγδαίες εξελίξεις!

Για σήμερα είχε προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί ακίνητο επί της οδούς Δημοκρίτου 19 που στεγάζονταν το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Η διοίκηση της Alpha Bank έβαλε σε εφαρμογή τις νομικές διαδικασίες για την είσπραξη οφειλής ύψους 100.000 ευρώ η οποία ήταν σε εκκρεμότητα για αρκετά χρόνια αφού ο οφειλέτης δήλωνε αδυναμία εξόφλησης. Η διοίκηση της Alpha Bank άναψε το «πράσινο φως» για τον πλειστηριασμό του ακινήτου στη οδό Δημοκρίτου αποτιμώντας την αξία του ακινήτου περίπου 1,2 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μία αυτοτελής και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία (κατοικία- διαμέρισμα). Το ισόγειο ορόφου, επιφανείας μέτρων τετραγωνικών (213,00). Η πολυκατοικία κτισμένης επί οικοπέδου εκτάσεως μέτρων τετραγωνικών έκταση 505,44 . Η τράπεζα ζητούσε ως πρώτη προσφορά από τους ενδιαφερόμενους το ποσό των 441.000 για τη συμμετοχή τους στον πλειστηριασμό.Με βάση με τον πρακτικό του πλειστηριασμό του ακινήτου χαρακτηρίζεται ως κατοικία ενώ δεν εμφανίζονται άλλες υποθήκες στο ίδιο ακίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οφειλέτης σε διάστημα 15 ημερών πρέπει να εκπληρώσει τους όρους της συμφωνίας για την αποπληρωμή τους χρέους διότι η τράπεζα θα επανέλθει με νέα ημερομηνία πλειστηριασμού. Πάντως στελέχη της κτηματαγοράς εκτιμούν ότι η αγορά ακινήτων παρότι διαμορφώνεται κλίμα προσδοκιών στην πράξη δεν εμφανίζονται αγοραστές για να δώσουν 1,2 εκατ. ευρώ για ένα ακίνητο που έχει ανεγερθεί πριν από 60 χρόνια. Ο 80χρόνος ποινικολόγος βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση καθώς οι απαιτήσεις των τραπεζών αλλά και ιδιωτών ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ, αναφέρει το bankingnews.