Μαρία Μπακοδήμου: Πόζαρε με γοητευτικό νεαρό! Τον είδαμε και είναι κούκλος!

Είναι πολύ καλοί φίλοι από το Power of love!

Μαρία Μπακοδήμου: Πόζαρε με γοητευτικό νεαρό! Τον είδαμε και είναι κούκλος!

Η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε με γοητευτικό νεαρό και ήρθε στο φως η φωτογραφία τους. Τον είδαμε και είναι κούκλος. Η παρουσιάστρια έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά από το Power of love.

Μάλιστα, μέσα στο παιχνίδι περνούσε πολλές ώρες μαζί τους, για αυτό κιόλας έχουν έρθει πιο κοντά. Ο παίκτης που λάτρεψε περισσότερο ήταν ο Πάνος Ζάρλας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ένα από τα παιδιά που ήταν σχετικά κοντά, ήταν και ο Αλέξανδρος Νατσάκος με τον οποίο είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Μάλιστα, fan account του πρώην παίκτη του Power of love, μοιράστηκε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με την Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι πόζαραν σε μια από τις backstage στιγμές.

Μαρία Μπακοδήμου γοητευτικός νεαρός

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό τον σύντροφο της δεν τον θυμάται κανείς! Ήταν κούκλος ζωγράφος και αυτό είναι το πρόσωπο του!

Αυτό τον σύντροφο της Μαρίας Μπακοδήμου δεν τον θυμάται κανείς. Ήταν κούκλος ζωγράφος και αυτό είναι το πρόσωπο του, στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, ωστόσο κατά καιρούς μαθαίνουμε για τις σχέσεις της, ενώ έχουμε δει και κάποιους από τους συντρόφους της.

Το 2013, η Μαρία Μπακοδήμου βρισκόταν σε σχέση με τον ζωγράφο Τίμο Λειβαδίτη, όπως έγραφαν όλοι.

Μαρία Μπακοδήμου: "Αδειάζει" δημόσια το «Power of Love»- «Ακόμα και οι καυγάδες ήταν...»!

Οι δυο τους είχαν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα, ενώ είχε ταξίδεψε μέχρι και στην Τζια για να παρευρεθεί στον γάμο της ξαδέλφης της Μαρίας Αλιάγα και συνοδευόταν από τον σύντροφό της που δεν της άφηνε λεπτό το χέρι.

Μαρία Μπακοδήμου σύντροφος

Μαρία Μπακοδήμου: Στα μαύρα η παρουσιάστρια! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς...

Στα μαύρα η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς και μάλιστα με φωτογραφία!

Η καλλονή Μαρία Μπακοδήμου, περιμένει πως και πως την Black Friday όπως και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Έτσι λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση όπου έχει ντυθεί στα μαύρα και μας τρέλανε με την λεζάντα της!

«Δεν είναι σημερα Black Friday ?» μονολόγησε και όλοι παρατηρήσαμε τα κατακόκκινα νύχια της και το μεγάλο λευκό της δαχτυλίδι! Ε, μην μας πείτε ότι εσείς δεν το είδατε αμέσως...... Ιδού και η σχετική ανάρτηση: