Βίκυ Καγιά: Μυστήριο με την καταγωγή της! Αποδείξεις στη φόρα! Από που είναι τελικά;

Εσύ το γνωρίζεις;

Βίκυ Καγιά: Μυστήριο με την καταγωγή της! Αποδείξεις στη φόρα! Από που είναι τελικά;

Μυστήριο με την καταγωγή της λαμπερής Βίκυς Καγιά και μάλιστα βγαίνουν κι αποδείξεις στη φόρα! Από που είναι τελικά;

Εσύ το γνωρίζεις;

Για την ακρίβεια όταν κάποια αναζητά στην Google την καταγωγή της στα προσωπικά της στοιχεία που είναι καταγεγραμμένα και συγκεκριμένα η Βικιπαίδεια δεν εμφανίζει τίποτα! Παραδείγματος χάρη στα στοιχεία της Τατιάνας Στεφανίδου που σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες ήταν ξεκάθαρη η καταγωγή της.

Για την παρουσιάστρια του STAR όμως το μόνο που λέει είναι πως γεννήθηκε στην Αθήνα κι έτσι κανείς δεν γνωρίζει από που πραγματικά είναι οι ρίζες της.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα.

Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005.

Παρουσίαση

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006, μέσα από την παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του show So You Think You Can Dance στο Mega (το οποίο τελικά κράτησε για δύο σεζόν) ενώ την ίδια χρονιά, ήταν επικρατέστερη μαζί με την Μαρία Μενούνος για την παρουσίαση του τελικού της Eurovision στην Αθήνα, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Τελικά η ΕΡΤ επέλεξε την δεύτερη.

Τη σεζόν 2008-2009 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής Είσαι μέσα; στο κανάλι ALPHA. Τα χρήματα της εκπομπής δόθηκαν σε διάφορα ιδρύματα. Το 2009, ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής Πρωινός καφές. Παράλληλα, παρουσίασε και τον 20ο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, ξεκίνησε να παρουσιάζει το ελληνικό Next Top Model επίσης στον ΑΝΤ1 για δύο έτη, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011.

Από το 2011 μέχρι το 2013, παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project, το οποίο προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, την πρώτη χρονιά (2 Φεβρουαρίου 2011) το παρουσίασε από κοινού με την Τάμτα, τη δεύτερη χρονιά (8 Φεβρουαρίου 2012) μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη ενώ την τρίτη (17 Απριλίου 2013) μόνη της. Στις αρχές του 2016, παρουσίασε την εκπομπή Flashback στον ΑΝΤ1, η οποία είχε ως θέμα την αναδρομή των καλλιστείων του ANT1 μέσα από συνεντεύξεις των ίδιων των πρωταγωνιστών. Μετά το τέλος της, πήρε μεταγραφή για το κανάλι Star, όπου ξεκίνησε να παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή μόδας Shopping Star.

Από το Σεπτέμβριο του 2018, συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model στο Star

Υποκριτική

Το 1994, σε ηλικία 16 ετών, έπαιξε στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού Το Ωραιότερο Πλάσμα Του Κόσμου του Λευτέρη Πανταζή. Το 2005, πρωταγωνίστησε στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο και λίγο αργότερα, εμφανίστηκε και στο βίντεο-κλιπ του soundtrack με τίτλο Πάνω Στη Τρέλα Μου, το οποίο ερμήνευσε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Το 2006, δάνεισε την φωνή της στην παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Cars.

Από το 2007 μέχρι το 2009, έπαιξε στη θεατρική παράσταση Δύο τρελοί, τρελοί παραγωγοί με το ρόλο της Ούλα. Το 2011, δάνεισε ξανά την φωνή της στην παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Cars 2 ενώ έπαιξε και στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά. Το 2012, έπαιξε μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη στο στο βίντεο-κλιπ του Κώστα Μαρτάκη για το τραγούδι Ένταση.

Το 2014, έκανε ένα πέρασμα ως "Βίκυ" στη σειρά Μοντέρνα Οικογένεια ενώ την ίδια χρονιά, πρωταγωνίστησε και στην ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ Annie στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος. Το 2016, δάνεισε ξανά την φωνή της στην παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Cars 3.[5]

Προσωπική ζωή

Από το 2010 μέχρι το 2013 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Κριθαριώτη.

Νίκος Κριθαριώτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην της Βίκυς Καγιά με το παιδί του! Όλοι κοιτούσαν το κολάν της συζύγου του...

Μετά το χωρισμό τους, γνώρισε τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στο Παρίσι και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα, που γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2015, και τον Κάρολο - Ηλία, που γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 2018.

Βίκυ Καγιά: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα παιδιά της! Εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει....

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα παιδιά της αλλά και στην καθημερινότητα της αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά. Εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει κοιμηθεί.

Έχει ένα φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα καθώς, εκτός από το GNTM, έχει και το Shopping Star, αλλά και την οικογένεια της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε πως όταν επιστρέφει σπίτι κουρασμένη... τα παιδιά της δεν το έχουν με τον ύπνο με αποτέλεσμα να μην κοιμούνται τόσο εκείνα όσο και εκείνα.

Ειδικά η Μπιάνκα τη δυσκόλεψε πάρα πολύ καθώς έφτασε τριών ετών για να κοιμάται ήσυχη και για πολλές ώρες τα βράδια. Όσο για τον γιο της, αν και 21 μηνών, κοιμάται κανονικά, αφήνοντάς της τον χρόνο που έχει στη διάθεσή της για να ξεκουραστεί και εκείνη.