Βγήκε στη φόρα ο κρυφός δεσμός δύο πρωταγωνιστών από «Τα Φιλαράκια» 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Ο λόγος για τους...

Βγήκε στη φόρα ο κρυφός δεσμός δύο πρωταγωνιστών από «Τα Φιλαράκια» 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς βγήκε στη φόρα ο κρυφός δεσμός δύο πρωταγωνιστών από τη σειρά «Τα Φιλαράκια»!

Η αγαπημένη σειρά καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο οι οποίοι παρακολούθησαν επί δέκα χρόνια τις σχέσεις 5 φίλων οι οποίοι προσέφεραν άφθονο γέλιο.

Δεν φαντάζεστε πόσο στοιχίζει σήμερα το διαμέρισμα όπου ζούσαν τα Φιλαράκια!

Στο τέλος της σειράς είδαμε τον Ρος και τη Ρέιτσελ να καταλήγουν μαζί μετά από χρόνια προσπάθειας και άρνησης, ενώ ο Τσάντλερ με τη Μόνικα υιοθέτησαν δύο παιδιά και έφυγαν από το διαμέρισμα. Όσο για την Φίμπι, εκείνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάικ με τον Τζόι να μένει μόνος του και πιο γοητευτικός από ποτέ.

Ωστόσο αυτό που δεν έμαθε ποτέ κανείς, είναι πως οι συντελεστές της σειράς είχαν προγραμματίσει κάτι που τελικά δεν είδαμε ποτέ στις οθόνες μας. Συγκεκριμένα, τα σενάρια της σειράς ήθελαν τον Τζόι με τη Φίμπι να διατηρούν μία μυστική σχέση ανάμεσά τους η οποία θα αποκαλύπτονταν με τους δυο τους να βγαίνουν από μία ντουλάπα. Το σενάριο αυτό ωστόσο δεν άρεσε τελικά στους συντελεστές της σειράς με αποτέλεσμα οι δύο αγαπημένοι χαρακτήρες να μη γίνονται ποτέ ζευγάρι.

phoebe- joey

Τα Φιλαράκια: Το απόλυτο reunion μετά από 25 ολόκληρα χρόνια της πιο αγαπημένης παρέας!

Τα Φιλαράκια, η πιο αγαπημένη παρέα, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια έκαναν το απόλυτο reunion!

Η Τζένιφερ Άνιστον εδώ και μία ώρα ενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο instagram, αποφάσισε να κάνει θεαματικό ντεμπούτο.

Δημοσίευεσε μία φωτογραφία και με τους πέντε συμπρωταγωνιστές της από την αγαπημένη σειρά Friends, και τα likes έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Την φωτογραφία ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον στο πρώτο της post στο Instagram. «And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM» ήταν το πρώτο μήνυμα της 50χρονης ηθοποιού.

Δεν φαντάζεστε πόσο στοιχίζει σήμερα το διαμέρισμα όπου ζούσαν τα Φιλαράκια!

Στη φωτογραφία, φαίνονται η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ και είναι η πρώτη τους κοινή πόζα μετά από πολλά χρόνια.

Πηγή: protothema.gr