Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα της που δεν γνώρισε ποτέ! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η μοναδική φωτογραφία του υπάρχει στη δημοσιότητα!

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα της που δεν γνώρισε ποτέ! Φωτογραφία ντοκουμέντο!
STORIES 18.11.2019 11:02
Follow us on Google News

Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα της Ζωής Λάσκαρη που δεν γνώρισε ποτέ! Έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η εμβληματική ηθοποιός είχε αποκαλύψει πολλές φορές τις δύσκολες ώρες που βίωσε από πολύ μικρή, καθώς τα παιδιά της χρόνια ήταν πολύ τραγικά!

Οι απώλειες που βίωσε η Ζωή Λάσκαρη ήταν πραγματικά οδυνηρές, αφού όταν ήταν μόλις 8 μηνών τον πατέρα της, συνταγματάρχη Κουρούκλη τον εκτέλεσαν στον Εμφύλιο και κάποια χρόνια μετά, συγκεκριμένα σε ηλικία 7 ετών έχασε και την μητέρα της!

Η Ζωή Λάσκαρη είχε μιλήσει πολλές φορές για αυτό το τραγικό συμβάν και αν η ίδια είχε δηλώσει πως δεν έμενε σε αυτά γιατί ότι κι αν πέρασε την έκαναν τελικά πιο δυνατή και ωρίμασε μέσα από αυτές τις καταστάσεις, το βλέμμα της έλεγε άλλα πράγματα, πιο βαθιά!

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις που έδωσε στο Star και στην Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τον πατέρα της είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Ήταν ένας πολύ γοητευτικός άνδρας και νεότατος!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζωή Λάσκαρη πατέρας ηθοποιός

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη σοκ δυο χρόνια μετά το θάνατο της! Στο σπίτι της κρατούσε κρυμμένα...

Αποκάλυψη σοκ έγινε δυο χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Η ηθοποιός κρατούσε κρυμμένα στο σπίτι της κάποια λεφτά, τα οποία εξαφανίστηκαν.

«Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε;», είναι η δήλωση που έφερε τον σάλο.

Με αφορμή το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει για την βίλα στο Πόρτο Ράφτη, στην εκπομπή Ευτυχείτε, μίλησε για το θέμα ο ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη, Ανδρέας Κουρούκλης. Ο ίδιος χρησιμοποιεί πολύ σκληρές εκφράσεις…

«Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς. Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι η άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη, αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της.

Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή.

Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή Λάσκαρη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή. Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει. Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα. Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, ένα κορίτσι χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας. Θέλει να τελειώνει, θέλει να ησυχάσει, δεν μπορεί άλλο γιατί είναι μονή της και έχει μπλέξει μέσα στον δικηγορικό κυκεώνα και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ η άλλη έχει πίσω της ένα δικηγορικό κομμάτι που την υπερασπίζεται λόγω του πατέρα της. Η Μάρθα είναι πικραμένη, προσπαθεί να μιλήσει με την Μαρία Ελένη κι εκείνη στέλνει εξώδικα!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο άνδρας που διατηρούσε σχέση πριν τον Λυκουρέζο και τον Κουτουμάνο! Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι!

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη! Το κοινό στοιχείο που είχαν Κουτουμάνος - Λυκουρέζος! Δεν το γνώριζε κανείς...

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share