Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μητέρα του ήθελε να τον δει με αυτήν την γυναίκα! Η αποκάλυψη λίγες μέρες μετά τον θάνατο της!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μητέρα του ήθελε να τον δει με αυτήν την γυναίκα! Η αποκάλυψη λίγες μέρες μετά τον θάνατο της!

Η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήθελε να τον δει με αυτήν την γυναίκα! Η αποκάλυψη γίνεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο της!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός πριν από λίγο καιρό «έχασε» την μητέρα του και είχε βυθιστεί στη θλίψη.

Το 2019 δεν ήταν τυχερό για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού στην αρχή του χρόνου πέθανε ο πατέρας του, ύστερα χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς και ως τελικό χτύπημα ήρθε ο θάνατος της αγαπημένης του μητέρας.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της ανακαλύψαμε κάτι που δεν γνωρίζαμε! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μια παλαιότερη συνέντευξή του αποκάλυψε ποια γυναίκα ήθελε να δει στο πλευρό του και να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει χαρακτηριστικά: «Πάντα μου έλεγε “Με αυτήν πρέπει να τα φτιάξεις”. Θέλει, ας πούμε, να παντρευτούμε με τη Μαίρη Συνατσάκη»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη είναι πάρα πολλά χρόνια φίλοι, από την περίοδο της εκπομπής που είχαν στο MAD.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώην σύντροφος του δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας του! Δεν το παρατήρησε κανείς!

Πρώην σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας του. Αυτό είναι το πρόσωπο της και δεν το παρατήρησε κανείς.

Ο παρουσιαστής, πέρασε δύσκολες ώρες όταν έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Στις 21/10 έγινε η κηδεία της, σε κλίμα οδύνης, με πολλούς επώνυμους να δίνουν το παρών.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν στην κηδεία την μητέρας του ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η πρώην σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Τζίμυ Σταθοκωστόπουλος.

Ωστόσο, ένα πρόσωπο κοντινό κάποτε του Δημήτρη Ουγγαρέζου, δεν πήγε ή τουλάχιστον δε την απαθανάτισαν οι φωτογράφοι.
Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ, με την οποία ο παρουσιαστής διατηρούσε σχέση για πολύ καιρό!
Δημήτρης Ουγγαρέζος πρώην σύντροφος κηδεία μητέρας

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκαλύπτει λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του! «Δε νιώθω ακόμα...»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι «Δε νιώθω ακόμα...»!

Ο γνωστός παρουσιαστής πριν περίπου δυο εβδομάδες έφυγε από τη ζωή η μητέρα του παρουσιαστή και σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στα γενέθλια του Γιώργου Τσαλίκη και εκεί μίλησε στους δημοσιογράφους, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά:

«Για διασκέδαση τρελή η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το νιώθω, αλλά όταν είμαι δίπλα σε ανθρώπους που είναι η ζωή τους αυτό που κάνουν, τότε κι εγώ είμαι δίπλα τους σε αυτό. Δεν θα με δείτε σύντομα να διασκεδάζω τρελά, αλλά να είμαι δίπλα σε φίλους, θα είμαι.

Είναι αυτό που έχω συνηθίσει να κάνω, αυτό μέσα από το οποίο κι εγώ αυτοπροσδιορίζομαι, η δουλειά μου τόσα χρόνια τώρα, την αγαπώ πολύ. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα ξαναβρώ τη βάση μου».