«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία...

Είχε συγκλονίσει τους πάντες η ιστορία αυτή!

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία...

Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού από την αγαπημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία... Αποκάλυψη...

Μια ιστορία που είχε συγκλονίσει τους πάντες! Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015. Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατό της.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον «Νικηφόρο» όλοι τον λατρέψαμε! Πέθανε νικημένος από τον καρκίνο....

Ο λόγος για την Έφη Τσαμποδήμου.

Κωνσταντίνου και Ελένης νεκροί ηθοποιοί

Η Ευτυχία Τσαμποδήμου γεννήθηκε στην Πρέβεζα από μητέρα Λευκαδίτισσα και Πατέρα Αιτωλοακαρνάνα. Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης "ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ" και εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, στα δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση.

Ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας το 2004 και υποψήφια βουλευτής στην Πρέβεζα στις εκλογές το 2009 και το 2015. Επίσης ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Α.Υ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο το 2010 και είχε συμμετοχή στη δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πρέβεζα και συμμετείχε στα κινήματα της πόλης όπως για την προστασία της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ και στους αγώνες να μη χτιστούν και ιδιωτικοποιηθούν οι παραλίες.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός «έφυγε» μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης «έφυγε» μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα, αφού είχε γράψει ιστορία με τον ρόλο του!

Το τραγικό τέλος για εκείνον γράφτηκε το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.... Ωστόσο, οι φανς της σειράς θα τον θυμούνται για πάντα!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για τον Σωτήρη Βάγια! Ποιος ήταν όμως ο ηθοποιός και ποιον ρόλο έπαιξε;

Ο «Μάνθος Φουστάνος» έκανε την αποκάλυψη για την ατάκα «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη»! (Βίντεο)

Ο Σωτήρης Βάγιας ήταν ένα πολύ αγαπητό και προσιτό πρόσωπο λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά.

Ο Σωτήρης Βάγιας συνήθιζε να κυκλοφορεί στα στέκια των Πατησίων, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και άλλα σίριαλ όπως τα: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».
Την ίδια στιγμή, αίσθηση είχε προκαλέσει και η κινηματογραφική του παρουσία στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια» Στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, ο ίδιος έπαιξε τον σκηνοθέτης Γιάννη Μαυρέας, που ερωτεύτηκε η Ελένη και είχε έναν σκύλο, τον Τσέχοφ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!