Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η "άγνωστη" φωτογραφία με τον πατέρα του πριν πεθάνει η μητέρα του! Η τραγική ειρωνεία!

Αυτή είναι!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η

Μια "άγνωστη" μέχρι την ανάρτηση της φωτογραφία του πατέρα του που έχει "φύγει" είχε δημοσιεύει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ένα χρόνο περίπου πριν πεθάνει η μητέρα του. Η τραγική ειρωνεία...

Ο παρουσιαστής μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχασε και τους δυο του γονείς, στους οποίους είχε μεγάλη αδυναμία.

Πρώτος από την ζωή έφυγε ο πατέρας του. Μάλιστα, η τραγική ειρωνεία είναι, πως ένα περίπου χρόνο πριν πεθάνει και η μητέρα του είχε αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία με τον πατέρα του και είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια.

«Δεν έχω ιδέα αν μπορούν οι λέξεις να χωρέσουν όλα εκείνα για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω τον καπτα Γιώργη...ή μάλλον έχω: Δε μπορούν. Σ ’ευχαριστώ που δεν ήσουν τέλειος. Που έκανες λάθη και με έμαθες πώς είναι να μαθαίνεις απ’τα λάθη σου, να αγαπάς τους ανθρώπους, να εκτιμάς τη γενναιοδωρία και να αντιδράς στην αδικία - ακόμη κι όταν δε αφορά εσένα, αλλά αφορά τον διπλανό σου. Με έκανες άνθρωπο, ίσως όχι τόσο δυνατό, αλλά σίγουρα επίμονο, δίκαιο και δοτικό. Σ’ ευχαριστώ που μου δίδαξες να προχωρώ και να εξελίσσομαι προς το τέλειο, αναγνωρίζοντας πως ο ίδιος δεν είμαι τέλειος. Τελικά, κοίτα που βρήκα λόγια για να σ’ ευχαριστήσω, ξέρω όμως ότι μια λέξη αρκούσε: Μπαμπά, ευχαριστώ. Πέμπτη είναι ακόμη, η γιορτή του πατέρα είναι αυτήν την Κυριακή».

Δημήτρης Ουγγαρέζος πατέρας μητέρα θάνατος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μητέρα του ήθελε να τον δει με αυτήν την γυναίκα! Η αποκάλυψη λίγες μέρες μετά τον θάνατο της!

Η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήθελε να τον δει με αυτήν την γυναίκα! Η αποκάλυψη γίνεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο της!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός πριν από λίγο καιρό «έχασε» την μητέρα του και είχε βυθιστεί στη θλίψη.

Το 2019 δεν ήταν τυχερό για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού στην αρχή του χρόνου πέθανε ο πατέρας του, ύστερα χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς και ως τελικό χτύπημα ήρθε ο θάνατος της αγαπημένης του μητέρας.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της ανακαλύψαμε κάτι που δεν γνωρίζαμε! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μια παλαιότερη συνέντευξή του αποκάλυψε ποια γυναίκα ήθελε να δει στο πλευρό του και να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει χαρακτηριστικά: «Πάντα μου έλεγε “Με αυτήν πρέπει να τα φτιάξεις”. Θέλει, ας πούμε, να παντρευτούμε με τη Μαίρη Συνατσάκη»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη είναι πάρα πολλά χρόνια φίλοι, από την περίοδο της εκπομπής που είχαν στο MAD.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώην σύντροφος του δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας του! Δεν το παρατήρησε κανείς!

Πρώην σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας του. Αυτό είναι το πρόσωπο της και δεν το παρατήρησε κανείς.

Ο παρουσιαστής, πέρασε δύσκολες ώρες όταν έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Στις 21/10 έγινε η κηδεία της, σε κλίμα οδύνης, με πολλούς επώνυμους να δίνουν το παρών.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν στην κηδεία την μητέρας του ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η πρώην σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Τζίμυ Σταθοκωστόπουλος.

Ωστόσο, ένα πρόσωπο κοντινό κάποτε του Δημήτρη Ουγγαρέζου, δεν πήγε ή τουλάχιστον δε την απαθανάτισαν οι φωτογράφοι.
Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ, με την οποία ο παρουσιαστής διατηρούσε σχέση για πολύ καιρό!
Δημήτρης Ουγγαρέζος πρώην σύντροφος κηδεία μητέρας