Αποκάλυψη! Γοητευτικός νεαρός από το Μπρούσκο είχε σχέση με ηθοποιό από το Καφέ της Χαράς!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Αποκάλυψη! Γοητευτικός νεαρός από το Μπρούσκο είχε σχέση με ηθοποιό από το Καφέ της Χαράς!

Γοητευτικός νεαρός από το Μπρούσκο είχε σχέση με ηθοποιό από το Καφέ της Χαράς και σας έχουμε την αποκάλυψη!

Οι δυο τους συνεργάστηκαν και στο παιδικό έργο «Ευτυχισμένος» πρίγκιπας που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η γνωστή ηθοποιός, ενώ εκείνος υποδύθηκε έναν από τους βασικότερους ρόλους.

Αργότερα, συνεργάστηκαν και στο μόνιμο καστ της επιτυχημένης σειράς «Μπρούσκο» στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνη. Ο Μανώλης Κλωνάρης, είχε δεσμό με την.... Σταυρούλα από το Καφέ της Χαράς, κατά κόσμον Τζόυς Ευείδη αλλά τελικά οι δυο τους χώρισαν μετά από χρόνια.

"Μπρούσκο": Ο δολοφόνος της σειράς τους "τρέλανε" όλους με τη φωνή του! Ακούστε τον να τραγουδά και θα πάθετε πλάκα!

Κρίμα πάντως, γιατί για εμάς ήταν πολύ ταιριαστοί!

Μπρούσκο ηθοποιός σχέση Καφέ της Χαράς
Μπρούσκο ηθοποιός σχέση Σταυρούλα Καφέ της Χαράς

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Βόμβα»! Είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

Βόμβα»! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

Ο γνωστός τραγουδιστής δε θέλει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και αυτός είναι ένας λόγος που ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια σχέση του.

Ωστόσο, πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά το 2015.

Η Αναστασία Δρακά έπαιζε στην σειρά «Μπρούσκο» και υποδυόταν την Άννα, αλλά την είχαμε δει και ως χορογράφο στο Dancing with the Stars.

Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ (αλλά ούτε και διέψευσε) την ύπαρξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση Μπρούσκο Αναστασία Δρακά

"Καφέ της Χαράς": Τα 3 επεισόδια της σειράς που είχαν βάλει "φωτιά" στην τηλεθέαση! Έμειναν αξέχαστα...

Αυτά είναι τα 3 επεισόδια της αγαπημένης σειράς, "Καφέ της Χαράς" που είχαν βάλει "φωτιά" στην τηλεθέαση! Έμειναν αξέχαστα...

Ήταν μια από τις εμπορικότερες σειρές του διδύμου Ρώμα – Χατζησοφιά. Γι’ αυτό κιόλας αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας, ως ένα συγκινητικό reunion των ηρώων του χωριού, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Κάθε ιστορία είχε το δικό της cult στοιχείο, πόσο μάλλον η αντίστοιχη ενότητα που αφορούσε τις -τότε- δημοτικές εκλογές. Οι σεναριογράφοι μπήκαν στο «πετσί» του κλίματος που επικρατούσε και προσέφεραν επεισόδια γεμάτα γέλιο… ρουσφέτια και ανατροπές.

Σε γενικές γραμμές, το δίδυμο Ρώμα – Χατζησοφιά, όντας πολιτικοποιημένο (ο δε Ρώμας είναι και υποψήφιος με τον Πατούλη στις φετινές εκλογές, ενώ η Άννα Χατζησοφιά διατέλεσε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ), είχε θίξει το θέμα και στις προηγούμενες δουλειές του. Ποιος θα ξεχάσει άραγε τις φοβερές μάχες της αυγής του 2000, στο Κωνσταντίνου και Ελένης, οι οποίες κατέληξαν… στο ΒΥΖ.ΑΝ; Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Ο Περίανδρος Πώποτας, ως ο ένας και αδιαφιλονίκητος ηγέτης της περιοχής, είχε πιστέψει ότι οι επικείμενες εκλογές θα ήταν παιχνιδάκι. Ως επί χρόνια «άρχων» του τόπου και με φανερή επιρροή της πολιτικής του στους συγχωριανούς του (Τάξις και Ηθική, μην το λησμονούμε) θεωρούσε… στανταράκι ότι θα βγει εκ νέου νικητής. Στην πορεία έμαθε ότι κατεβάζει υποψηφιότητα και η άσπονδη αντίπαλός του (μετέπειτα ερωμένη του) Χαρά Χάσκα. Η πρωτευουσιάνα, θέλοντας να φέρει τον αέρα της ανανέωσης στο χωριό, με τον συνδυασμό «Μια γυναίκα μπορεί», δηλώνει συμμετοχή και μπαίνει στο «μάτι» του Πώποτα.

"Καφέ της Χαράς": Κουκλάρα η γυναίκα του "Λευτέρη Πουλόπουλου"! Είναι γνωστή σκηνοθέτης...

Ο Πώποτας δεν δίνει παρά ελάχιστη σημασία στην αρχή, αλλά στη συνέχεια, τα φίδια αρχίζουν να τον «ζώνουν». Η Χαρά έχει ρεύμα και οι χωριανοί αρχίζουν και βλέπουν με πολύ καλό μάτι την προοδευτική, φεμινιστική και δυναμική παρουσία της. Το χωριό «πολώνεται» αρχικά, όμως όλο και περισσότεροι άνδρες εγκαταλείπουν τον Περίανδρο και το προεκλογικό του κέντρο (το καφενείο του Φατσέα), πιάνοντας πόστο στο «Καφέ της Χαράς». Ο νυν δήμαρχος, φτάνει σε σημείο να κάνει προεκλογική ομιλία με παριστάμενο έναν παππού που έχει αράξει στην καρέκλα και κοιμάται…

Το τέλος της εποχής Πώποτα και του «Τάξις και Ηθική» παραμονεύει. Περίλυπος, ο Περίανδρος αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί και μέσω επίκλησης στο συναίσθημα και γνωρίζοντας τα χούγια καθενός από το χωριό, δίνει μια ομιλία τύπου «μην ξεχνάτε ποιοι είστε» και «το παλιό είναι σταθερό», αρχίζοντας να αντιστρέφει το κλίμα. Και εκεί που φαινόταν πως η Χαρά είχε το προβάδισμα, έγιναν «Πωποτικοί» και οι… γάιδαροι. Ακόμη κι αν η αντεπίθεση του Πώποτα βρήκε μπροστά της ένα μεγάλο εμπόδιο (την ώρα της ομιλίας, ο Φατσέας έκαψε κάτι στρέμματα με χασισόδεντρα, οδηγώντας το χωριό να χορεύει Shake It»), το πράγμα είχε αλλάξει για τα καλά.

Ο "Θόδωρος" από το "Καφέ της Χαράς" σήμερα είναι ίδιος ακριβώς! Δεν πέρασε ο χρόνος από πάνω του...

Την Κυριακή των εκλογών, τα καλά μαντάτα φτάνουν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Τάξις και Ηθική. Το Κολοκοτρωνίτσι, αλλά και τα γύρω χωριά, έστω και δύσκολα στην αρχή, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο παλιό και δοκιμασμένο, αφήνοντας τη Χαρά στα κρύα του λουτρού…

Κάπως έτσι, το Χάσκα ημίχρονο, έγινε… Πώποτας τελικό, με το «Καφέ της Χαράς» να προσφέρει την πιο… intense εκλογική μάχη στην ιστορία της ελληνικής μυθοπλασίας. Μια αξέχαστη προεκλογική περίοδος που περιελάμβανε ανατροπές (α λα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στις εκλογές του 2000 αν θυμάστε), κόντρες, εντάσεις, χορούς λόγω… χασίς και τελική νίκη του… παλαιοκομματισμού!