Αδιανόητο! Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παίξει σε βίντεο της Ελένης Φουρέιρα! Δείτε το...

Εσύ το είχες πάρει χαμπάρι;

Αδιανόητο! Ηθοποιός από το

Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παίξει σε βίντεοκλιπ της Ελένης Φουρέιρα! Δείτε το! Αδιανόητο! Εσύ το είχες πάρει χαμπάρι;

Ο λόγος φυσικά για την...

...Εβελίνα Παπούλια!

Από 6 ετών παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα χορού. Το 1989 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στο χορό στη Σχολή Χορού The Martha Graham School of Contemporary Dance. Ταυτόχρονα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο The Lee Strasberg Theater Institute και πήρε μέρος σε διάφορα θεατρικά έργα, όπως το West Side Story (1993) ενώ συμμετείχε και στο Omega Dance Company.

Μη καταφέρνοντας να πάρει αμερικανική υπηκοότητα, όπως πραγματικά ήθελε, γύρισε στην Ελλάδα και άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ρόλο της στην κωμική σειρά Δύο Ξένοι, όπου υποδύθηκε το ρόλο μιας τηλεπαρουσιάστριας η οποία συνδέεται ερωτικά με έναν άντρα κλασικής παιδείας.

Έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία Safe Sex του 1999, μαζί με έναν πολύ μεγάλο αριθμό γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και στις ταινίες Ένας κι ένας, Νύφες του Παντελή Βούλγαρη και Guilt (2009) του Βασίλη Μαζωμένου.

Αυτός είναι ο πρώην άντρας της Εβελίνας Παπούλια από το Τατουάζ! Δείτε το πρόσωπό του!

Συνέχισε με διάφορες δουλειές στη θεατρική και μουσική σκηνή. Σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο ροκ μιούζικαλ Hedwig and the Angry Inch. Τη διετία 2006-2007 και 2007-2008 συμμετείχε στη κριτική επιτροπή του talent show του Mega "So you think you can dance", μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Μιχάλη Ναλμπάντη, στο οποίο διαγωνίζονταν χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετείχε με την Άννα Βίσση στη ροκ όπερα Δαίμονες, στον ρόλο της Λόα, στο θέατρο Παλλάς.

Επίσης συμμετείχε στο βίντεοκλιπ της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι "Πιο έρωτας πεθαίνεις", μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη και τη Μίνα Ορφανού.

Αυτή η ηθοποιός του Τατουάζ έχει το σπίτι της μες στα ροζ! Και δεν της φαινόταν....

Αυτή η ηθοποιός του Τατουάζ έχει το σπίτι της μες στα ροζ και αν και δεν της φαινόταν, μάλλον είναι αρκετά ρομαντική!

Η Εβελίνα Παπούλια, μετά τον ιδιαίτερο ρόλο της στο Τατουάζ, παίζει φέτος στο Σπίτι είναι του Alpha. Αν και η ίδια έχει βγάλει προς τα έξω ένα ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ, μάλλον είναι ρομαντική, αφού το σπίτι της είναι γεμάτο ροζ λεπτομέρειες!

Εμείς, κάναμε μια βόλτα στο Instagram της και πέσαμε πάνω σε μια ανάρτηση από το σαλόνι της. Όπως θα δείτε, είναι γεμάτο ξύλο με ροζ κουρτίνες, ενώ εντύπωση προκαλεί το print γεμάτο... λουλουδάκια, επίσης σε ροζ! Ιδού και η σχετική ανάρτηση: