Πλάκα κάνεις! Ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» ήταν γυναίκα πασίγνωστου παρουσιαστή του ALPHA!

Δεν σας πάει το μυαλό! Δείτε τα πρόσωπά τους!

Πλάκα κάνεις! Ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» ήταν γυναίκα πασίγνωστου παρουσιαστή του ALPHA!

Ηθοποιός από την σειρά "Καφέ της Χαράς" ήταν γυναίκα πασίγνωστου παρουσιαστή του ALPHA! Πλάκα κάνεις... Δεν σας πάει το μυαλό!

Έκανε ένα πέρασμα από την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 κι άφησε το στίγμα της στην ζωή ενός πολύ γνωστού προσώπου που εδώ και χρόνια συνεργάζεται με το κανάλι της Κάντζας.

Ο λόγος για την Σοφία Παυλίδου, φυσικά.

Έκανε την Λενιώ Φατσέα (μητέρα του Βαγγέλη) την μητέρα του Φατσέα και ήταν πολλά χρόνια με τον Χρήστο Φερεντίνο!

Καφέ της Χαράς ηθοποιοί ζευγάρι

Ο παρουσιαστής το 1999 ξεκίνησε τη σχέση του με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου και πέντε χρόνια μετά, το 2004, παντρεύτηκαν[1]. Απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο[2]. Ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός το 2016 ύστερα από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Είναι οριστικό! Χώρισαν Φερεντίνος-Παυλίδου

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα και φήμες που μιλούσαν για χωρισμό, αλλά οι ίδιοι προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην προβούν σε καμία δήλωση, αν δεν ενημερώσουν τα δίδυμα παιδιά τους τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη.Πριν από λίγες εβδομάδες ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου έκαναν αυτή την κίνηση, εξήγησαν δηλαδή στους 12χρονους γιους τους πως παραμένουν αγαπημένοι, αλλά θέλουν να ζήσουν πια χωριστά.

Έτσι έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους μίλησαν στην εφημερίδα Realnews και δήλωσαν πως μένουν σε διαφορετικά σπίτια, αλλά παραμένουν αγαπημένοι.

«Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα», παραδέχονται στην Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη ο καταξιωμένος παρουσιαστής και η λαμπερή ηθοποιός.

Καφέ της Χαράς: Η «Γωγώ» παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του....

Η «Γωγώ» από το Καφέ της Χαράς παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του και θα συμφωνήσετε ότι είναι ωραιότερος και απ’ τον Μπίλυ!

Η Ελένη Λιάσκα είναι στα καλύτερά της και παντρεμένη με ένας εξαιρετικά γοητευτικό άνδρα. Η είδηση πως η τηλεοπτική Γωγώ από το Καφέ της Χαράς μένει εκτός «Καφέ» δυσαρέστησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ελένη Λιάσκα, όμως, δεν έχει τον παραμικρό λόγο να στεναχωριέται καθώς διανύει μία από τι ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Η ίδια ζει μόνιμα στην Ρωσία, έχοντας αποκτήσει τη δική της οικογένεια τον γοητευτικό Σεργκέι, τον οποίο επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καφέ της Χαράς: Ο «Περίανδρος» έχει κόρη και μάλιστα πασίγνωστη! Δείτε το πρόσωπό της!

Πρόκειται για έναν μελαχρινό άνδρα που μόνο απαρατήρητος δεν περνά τον οποίο το Dailymedia.gr σας παρουσιάζει ευθύς αμέσως.

Αν δεν είναι αυτό ένα υπέροχο ζευγάρι τότε ποιο;

Καφέ της Χαράς: Η «Γωγώ» παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του....Καφέ της Χαράς: Η «Γωγώ» παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του....