Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο αγαπημένος της Μακρυπούλια έχει άσπρα μαλλιά αλλά είναι πολύ μικρός! Η ηλικία του...

ΠΟΣΟΟΟΟΟΟ;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο αγαπημένος της Μακρυπούλια έχει άσπρα μαλλιά αλλά είναι πολύ μικρός! Η ηλικία του...

Ο αγαπημένος της Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει άσπρα μαλλιά αλλά είναι πολύ μικρός! Η ηλικία του δεν είναι σίγουρα αυτή που νομίζετε!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι Ελληνοκύπριος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης.

Η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London) με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων. Κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων».

Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε φούστα που γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε «κολλήσει» τα μάτια του πάνω της!

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Αγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος. Όσο για την ηλικία του; Γεννήθηκε στη Λευκωσία, 5 Νοεμβρίου 1979 δηλαδή είναι 40 χρονών! Πάντως είναι πολύ μικρός για τόσο μεγάλη καριέρα!

Ζέτα Μακρυπούλια: Στην φόρα η καταγωγή της! Θα τρελαθεί ο Χατζηγιάννης!

την φόρα η καταγωγή της Ζέτας Μακρυπούλια και θα τρελαθεί ο Χατζηγιάννης! Δεν φαντάζεστε από πού είναι!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε". Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση "Μήδεια", η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Τη σεζόν 2007-2008, έπαιξε μαζί με τους Αργύρη Αγγέλου και Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση "Το όνειρο της διπλανής πόρτας", ενώ την επόμενη χρονιά, συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα στην παράσταση «Κουζίνες» στο Θέατρο Ήβη. Τη σεζόν 2009-2010 εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ'άστρα» ενώ την επόμενη (2010-11) μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη πρωταγωνίστησαν στην «Τυφλοσούρτη» στο Μικρό Παλλάς.

Ζέτα Μακρυπούλια: Άσχημες εξελίξεις για την παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1!

Τη σεζόν 2012-2013, έπαιξε στην παράσταση «Τα Βαφτίσια» με την οποία έκανε και περιοδεία (καλοκαίρι 2013). Τη σεζόν 2013-2014, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στο Θέατρο Παλλάς και τη σεζόν 2014-2015, στην παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης. Το 2016, η παράσταση ανέβηκε και στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 θα παίξει στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία. Το καλοκαίρι του 2019 περιόδευσε με την παράσταση «Δον Ζουάν»

Η Ζέτα Μακρυπούλια (Αθήνα, 31 Ιουλίου 1978) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας.