Σίσσυ Χρηστίδου: Κάηκε δύο φορές στο πρόσωπο! Βίντεο ντοκουμέντο με την εικόνα!

Είχε τρομερές πληγές!

Σίσσυ Χρηστίδου: Κάηκε δύο φορές στο πρόσωπο! Βίντεο ντοκουμέντο με την εικόνα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάηκε δύο φορές στο πρόσωπο! Βίντεο ντοκουμέντο με την εικόνα της που θα σας συγκλονίσει!

Όταν ήταν 5 μηνών έγκυος στον γιο της Φίλιππο κάηκε σοβαρά στο πρόσωπο όταν μαγείρευε και έπιασε φωτιά η κατσαρόλα! Η ίδια, είπε ακριβώς τι συνέβη στο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube!

«Είμαι έγκυος στο Φίλιππο περίπου 5 μηνών και λείπουν όλοι σε δουλειές. Είμαι μόνη μου στο πατρικό μου και αποφασίζω να μαγειρέψω φασολάκια. Βάζω το λάδι στη φωτιά και μετά με παίρνει τηλέφωνο η Μερόπη. Αφήνω την κατσαρόλα και αρχίζουμε το μπίρι μπίρι. Η ώρα περνάει και καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά με το λάδι. Καίγομαι στο πρόσωπο, προσπαθώ να βγάλω έξω την κατσαρόλα, ξανακαίγομαι… Παθαίνω πανικό γιατί είμαι έγκυος και ευτυχώς ένας κύριος από δίπλα έρχεται και με σώζει…

Με πήγε στο νοσοκομείο οπου είδα ότι το μωρό είναι καλά! Βέβαια εγώ έπαθα εγκαύματα δευτέρου βαθμού, στα χέρια, στο πρόσωπο και στο στέρνο» ανέφερε μεταξύ άλλων και δεν δίστασε να δημοσιεύσει και την εικόνα που τράβηξε από το περιστατικό! Ιδού λοιπόν:

Σίσσυ Χρηστίδου πρόσωπο κάηκε

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας και το πρόβλημα υγείας που την είχε «τσακίσει»!

Οι δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας, Σίσσυς Χρηστίδου και το πρόβλημα υγείας που την είχε «τσακίσει»!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για αυτό το περιστατικό και δεν έχει ξανά αναφερθεί στην δημοσιότητα, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο και προσωπικό θέμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μάλιστα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Youtube μοιράζεται διάφορα περιστατικά της ζωής της.

Ένα από αυτά ήταν και το πρόβλημα υγείας που είχε περάσει πριν από κάποια χρόνια ο πατέρας της και τότε πέρασε τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ειδύλλιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν το 2001 - 2002 κάπου εκεί όταν πέρασε ο μπαμπάς μου ένα πρόβλημα υγείας, μια πνευμονική εμβολή και τότε ήταν πραγματικά η πρώτη φορά που τρόμαξα ότι μπορεί να χάσω τον μπαμπάκα μου και τον έναν απ τους δύο γονείς μου, όποτε τότε έκανα ένα τάμα στον Άγιο Ραφαήλ στη Λέσβο.

Του είπα, του Αγίου ότι θα έρχομαι κάθε χρόνο στο μοναστήρι και Σε παρακαλώ πρόσεχε τον μπαμπάκα μου και από τότε είχα το τάμα μου και ερχόμουν κάθε χρόνο στο μοναστήρι της Λέσβου».

Ο πατέρας της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα είναι μια χαρά στην υγεία του, η ίδια είναι ήρεμη και πραγματοποιεί κάθε χρόνο το τάμα που είχε τάξει!