Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτό το δαχτυλίδι της δεν έχει όμοιο! Είναι χρυσό και χαραγμένο!

Δεν το αποχωρίζεται με τίποτα και καλά κάνει!

Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτό το δαχτυλίδι της δεν έχει όμοιο! Είναι χρυσό και χαραγμένο!

Αυτό το δαχτυλίδι της Ολυμπίας Χοψονίδου δεν έχει όμοιο! Είναι χρυσό και χαραγμένο και.... το ζηλεύουμε όλες!

Η ίδια και ο Βασίλης Σπανούλης είναι παντρεμένοι αρκετά χρόνια και μάλιστα περιμένουν το 6ο παιδάκι τους! Ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με την μέρα και η Ολυμπία Χοψονίδου στην περσινή τους επέτειο έκανε μια τρυφερή αποκάλυψη.

Η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία με την βέρα της, που γράφει το όνομα του Βασίλη, αλλά και την ημερομηνία που παντρεύτηκαν, 24.036.2011...ενώ τα Likes έπεσαν "βροχή"! Η βέρα της είναι ολόχρυση και χαραγμένη και σίγουρα αυτό το δαχτυλίδι δεν το βρίσκεις εύκολα... Ιδού λοιπόν:

Ολυμπία Χοψονίδου: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τα πατατάκια στο στόμα! Όλοι στο γήπεδο κοιτούσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Ολυμπία Χοψονίδου: Απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...»

Κι όμως η Ολυμπία Χοψονίδου απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια και ο Βασίλης Σπανούλης, ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα τρολαρίσματα ήταν αρκετά!

Η κούκλα Ολυμπία θέλησε να δώσει –με χιουμοριστικό τρόπο- τη δική της απάντηση, μέσα από μία ανάρτηση και έκλεισε όλα τα... στόματα! Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε instastory ένα στιγμιότυπο, όπου βλέπει τηλεόραση στο δωμάτιό της και έγραψε στην λεζάντα: «Για να μη λέτε πως δεν έχω τηλεόραση στο δωμάτιό μου». Δείτε την ανάρτηση έπος:

Ολυμπία Χοψονίδου: Απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...»

Ολυμπία Χοψονίδου: Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα! Τι συνέβη;

Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα Ολυμπία Χοψονίδου! Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη, καθώς η ίδια εξηγεί τα πάντα!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η μελαχρινή καλλονή θα γίνει για έκτη φορά μαμά ενώ διανύει ήδη τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Ολυμπία ωστόσο, έχει έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης και δεν δίστασε να το αποκαλύψει μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε τα τρία από τα πέντε παιδιά της που κάθονται στο σαλόνι και στη μέση υπάρχουν κάποιες λεκάνες. «Θα μπορούσε να στάζει και το ταβάνι μου με τόσες λεκάνες» έγραψε και το συνόδευσε με μία φάτσα που έχει το θερμόμετρο στο στόμα. Προφανώς η Ολυμπία έχει... έντονες αναγούλες και πέρασε δύσκολη νύχτα! Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Ολυμπία Χοψονίδου: Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα! Τι συνέβη;