Ζέτα Μακρυπούλια: Με φούστα από δέρμα και γαλάζιο top ήταν μια άλλη! Ο σύντροφος της δεν θα την αναγνώριζε!

Εσείς θα την αναγνωρίζατε;

Ζέτα Μακρυπούλια: Με φούστα από δέρμα και γαλάζιο top ήταν μια άλλη! Ο σύντροφος της δεν θα την αναγνώριζε!

Με φούστα από δέρμα και γαλάζιο top από πάνω η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν μια άλλη σε τηλεοπτική εκπομπή. Ούτε ο σύντροφος της δεν θα την αναγνώριζε σήμερα, αν έβλεπε αυτή την εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια έκανε δειλά δειλά τις πρώτες της εμφανίσεις στην τηλεόραση στην εκπομπή Ciao με την Ρούλα Κορομηλά.

Τότε η 20χρονη περίπου Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αγνώριστη. Είχε καρέ καστανά μαλλιά και το πρόσωπο της ήταν διαφορετικό, αφού ήταν πολύ μικρότερη.

Σε μια από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή, φόρεσε δερμάτινη φούστα και γαλάζιο top και σήμερα, αν έβλεπε αυτή την εμφάνιση της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα την αναγνώριζε.

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε φούστα που γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε «κολλήσει» τα μάτια του πάνω της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε φούστα που γυάλιζε από... χιλιόμετρα και τους «θάμπωσε» όλους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε «κολλήσει» τα μάτια του πάνω της.

Η παρουσιάστρια κάθε Κυριακή στο «The Final four» επιλέγει εμφανίσεις που τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω της και κολακεύουν την σιλουέτα της.

Η ίδια, πραγματοποιεί την μια εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη! Πριν λίγες ημέρες επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη φούστα που γυάλιζε από χιλιόμετρα και μέχρι και ο Χατζηγιάννης την ώρα που show δεν ξεκόλλαγε το βλέμμα του από πάνω της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, την συνδύασε με μαύρο τοπ γεμάτο τούλι!

Ζέτα Μακρυπούλια φούστα

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φούστα της θα σε κάνει βασίλισσα της μόδας! Που μπορείς να την βρεις;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε αυτή τη φούστα και θα σε κάνει βασίλισσα της μόδας! Που μπορείς να την βρεις;

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και οι στυλιστικές της επιλογές πάντα κλέβουν την παράσταση!

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε την φούστα που μπορεί να σε κάνε στο πι και φι βασίλισσα της μόδας, καθώς είναι ένα από τα πιο fashion trend που κυκλοφορούν!

Την είδαμε να την φοράει πριν από λίγο καιρό στο Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 και εμείς ψάξαμε και την βρήκαμε!

Πρόκειται για μια midi πλισέ φούστα σε μπλε χρώμα, αλλά αυτό που την απογειώνει είναι ο ροζ πάνθηρας που υπάρχει πάνω του και μπορείς να το συνδυάσεις με όποιον τρόπο θέλεις, αναλόγως πόσο τολμηρή είσαι!

Μπορείς να την βρεις κι εσύ αν το επιθυμείς στο serendipityshops.com και στην τιμή των 135 ευρώ!

Δείτε την:

Βρείτε την:

Φούστα Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε γόβες στο χρώμα - τάση! Τρέχα να τις πάρεις κι εσύ....

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε γόβες στο χρώμα - τάση! Τρέχα να τις πάρεις κι εσύ και σίγουρα το look σου θα απογειωθεί!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, έκανε για μια ακόμη φορά, top εμφάνιση! Η Ζέτα, πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις, κρατάει το προσωπικό της στιλ και παραδίδει μαθήματα.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στo Final Four του ΑΝΤ1, έκανε ένα look που μας τρέλανε κανονικά. Η Ζέτα Μακρυπούλια, φόρεσε μαύρο παντελόνι και λευκό τοπ (ένα βασικό outfit δηλαδή) και το συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες σε τοπ χρώμα! Το φούξια θα φορεθεί πολύ φέτος τον χειμώνα και η Ζέτα έκανε την αρχή! Δες το look της και μην φοβηθείς το copy paste:

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν παίζει να βρείτε πόσα λεφτά κάνει αυτό το φόρεμα της παρουσιάστριας! Είναι πάνω από χιλιάρικο...