Σίσσυ Χρηστίδου: Η καταγωγή της είναι από εκεί που περιμέναμε! Δεν το έκρυψε ούτε λεπτό!

Εσείς από που λέτε;

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καταγωγή της είναι από εκεί που περιμέναμε! Δεν το έκρυψε ούτε λεπτό!

Η καταγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου είναι από εκεί που... περιμέναμε. Δεν το έκρυψε λεπτό η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Είναι από τις πιο επιτυχημένες στον χώρο της παρουσίασης, αλλά και πολύ αγαπητή στον κόσμο. Η ίδια δεν ασχολείται μόνο με την τηλεόραση, αλλά έχει και το δικό της κανάλι στο Youtube.

H Σίσσυ Χρηστίδουυ, γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ειδύλλιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Έχοντας συνεργαστεί με πολλά σπουδαία ονόματα του χώρου, μετά από αρκετό χρόνο απουσίας επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του Open.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βόμβα»! Με αυτόν διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Με αυτόν διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανάμνηση από το παρελθόν έρχεται σαν «βόμβα».

Όλοι είχαμε ξεχάσει το πρόσωπο του και όταν το ψάξαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η σχέση της πριν τον χωρισμό της από τον frontman των Onirama ήταν επίσης επώνυμος. Πριν την γνωριμία τους με τον Θοδωρή Μαραντίνη, απασχολούσε έντονα τα media της εποχής με τους πάντες να θέλουν να μάθουν για τη ζωή και τη σχέση που τότε διατηρούσε.

Η παρουσιάστρια, υπήρξε σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αλεξόπουλο για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή ,όπως ακουγόταν, κάποιες hot εμφανίσεις της στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

Σίσσυ Χρηστίδου πρώην σύντροφος

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας και το πρόβλημα υγείας που την είχε «τσακίσει»!

Οι δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας, Σίσσυς Χρηστίδου και το πρόβλημα υγείας που την είχε «τσακίσει»!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για αυτό το περιστατικό και δεν έχει ξανά αναφερθεί στην δημοσιότητα, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο και προσωπικό θέμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μάλιστα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Youtube μοιράζεται διάφορα περιστατικά της ζωής της.

Ένα από αυτά ήταν και το πρόβλημα υγείας που είχε περάσει πριν από κάποια χρόνια ο πατέρας της και τότε πέρασε τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ειδύλλιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν το 2001 - 2002 κάπου εκεί όταν πέρασε ο μπαμπάς μου ένα πρόβλημα υγείας, μια πνευμονική εμβολή και τότε ήταν πραγματικά η πρώτη φορά που τρόμαξα ότι μπορεί να χάσω τον μπαμπάκα μου και τον έναν απ τους δύο γονείς μου, όποτε τότε έκανα ένα τάμα στον Άγιο Ραφαήλ στη Λέσβο.

Του είπα, του Αγίου ότι θα έρχομαι κάθε χρόνο στο μοναστήρι και Σε παρακαλώ πρόσεχε τον μπαμπάκα μου και από τότε είχα το τάμα μου και ερχόμουν κάθε χρόνο στο μοναστήρι της Λέσβου».

Ο πατέρας της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα είναι μια χαρά στην υγεία του, η ίδια είναι ήρεμη και πραγματοποιεί κάθε χρόνο το τάμα που είχε τάξει!