Τατιάνα Στεφανίδου: Στη δημοσιότητα η πραγματική ημερομηνία που γεννήθηκε! Ο αριθμός της ηλικίας της είναι...

Δεν είναι όσο νομίζετε!

Τατιάνα Στεφανίδου: Στη δημοσιότητα η πραγματική ημερομηνία που γεννήθηκε! Ο αριθμός της ηλικίας της είναι...

Στη δημοσιότητα η πραγματική ημερομηνία που γεννήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου! Ο αριθμός της ηλικίας της είναι... Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Από το 1995 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Το ζευγάρι χώρισε πολύ νωρίτερα αλλά άργησε να βγει το διαζύγιό τους. Το 2003, παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου: Αδιανόητο! Βγήκε στη φόρα η καταγωγή της και... αυτή είναι η αλήθεια που λίγοι γνώριζαν! Είναι από...

Κατάγεται από τη Φτελιά Δράμας. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1970, άρα είναι 49, στην Αθήνα από τους Άννα και Μίμη Στεφανίδη, ενώ έχει κι έναν αδελφό, τον Δημήτρη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο School of Arts του Αμβούργου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.

Τατιάνα Στεφανίδου - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την θέση της στον ΣΚΑΙ!

Αποκλειστικό και έκτακτο ρεπορτάζ "φωτιά" έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ραγδαίες οι εξελίξεις με την θέση της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο και τι γίνεται τα τελευταία 24ωρα στο κανάλι του Φαλήρου, όπως ακριβώς με τα μετέφερε πολύ έμπιστη και έγκυρη πηγή μου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες εξελίξεις, θα μάθετε πρώτοι από το Youweekly.gr και το Vanda's blog πως η παρουσιάστρια ενδέχεται να επιστέψει στα παλιά της λημέρια και τι εννοώ με αυτό; Οι ιθύνοντες του καναλιού συζητάνε έντονα να την γυρίσουν σε καθημερινό πρόγραμμα και να την βγάλουν από τα Σαββατοκύριακα!

Τα νούμερα που σημειώνει δυστυχώς δεν ευχαριστούν το κανάλι! Το μεσημέρι του Σαββάτου μάλιστα σημείωσε πολύ χαμηλά ποσοστά....

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 7,0
ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 20,0

STAR: Star System 6.8

Πρεμιέρα Τατιάνα Σεφανίδου: Η αλλαγή στο πλατό και το καλησπέρα στο κοινό της! (Βίντεο)

Σημαντικό όμως είναι, όπως πληροφορήθηκα, ότι αναγνωρίζουν πως ίσως φταίει η αλλαγή της ημέρας και της ώρας κι επειδή πιστεύουν στις δυνατότητες της Τατιάνας θέλουν να την δουν να πιάνει κορυφή!

Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα αλλά οι συζητήσεις είναι έντονες! Όταν μάθω σίγουρα θα μάθετε κι εσείς πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!